Бойко Борисов плаши меверейски шефове с шут заради контрабанда на папироси. Мълчи кой в ГЕРБ-Варна е "Мистър 10%"

Премиерът Бойко Борисов се вживя в ролята на "световен борец срещу контрабандата", ти да видиш. Половин Европа го хвалела за чудесиите с "прихванатата контрабанда". Другата половина му завиждала, научаваме от хвалебствията му.

Какво излиза - хваната контрабанда има, ударени контрабандисти няма. От месеци питаме - къде са арестуваните контрабандисти. Преди поне имаше "пилета". Сега е пустош в арестите - само отчитане на числа. И тишина за "босовете на контрабандата".

Да не би контрабандата отново да е станала "държавна политика" като по времето на Т.Ж. и да е включена в бюджета?! Как иначе да си обясним хайката за директори на ОД на МВР? Бойко Борисов плаши меверейски шефове с шут заради контрабанда. И?

Мълчи кой в ГЕРБ-Варна е "Мистър 10%". Отговорникът по "отчисленията" за гербаджийската "черна каса" беше засечен през уикенда на яхтено пристанище на север от Варна. "Касиерът" разпускаше в компанията на приближен на "Котараците".

Злокобна мълва обиколи гербаджийския тараф. "Този е нарочен от покровителите на Муша и наследника на Дънката за отсвирване. Дуе се на яхтата, но вече е сготвен.", отсече информатор от кръга на "Котараците".

"Мангизите от контрабандата на цигари ги препират през тръбите на фирма за напояване", гаргари се ценен източник на инфо в Билдинга. И какво? Бойко Борисов знае ли кои довереници на Цв.Цв. са засечени в схема с играчите на едро с папироси?!

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО