"Тъстовете" командорят във Варна. Ицо Ламята изпуска "контрола" в Областна?!

Забравете институционалния ред, когато става дума за овластените лобита в морската столица. "Тъстовете" командорят града. Нищо не се случва без тяхно "добро". Тази групировка засенчи старата слава на ТИМ.

В същото време Ицо Ламята, нарочен като фигура, с която се съобразява дори Големия Тъст, изпуска контрола в Областна. Всеки си намира майстора. Хр. Христов няколко пъти е "заобикалян" при кадрови метлосвания.

"Ламята лежи на стара слава. Той е точен пич и смята, че всички трябва да са като него. Областна е отровен змиярник, в който закоравели интригантки всекидневно въвеждат в заблуждение Шефа.", реди дансаджия, работил с информаторки в Областна.

"Наблюдавайте сделките със сладки имоти в областта. Подставени фигурки на "Тъстовете" се точат здраво да блажат от ролята, която са им поставили да изпълнят.", отсича ченге от "Икономическа".

Големите сделки се подготвят с месеци. Парцелите са разпределени. Особено на някои военни бази край морето. По тази причина отлично запознати очакват да се завихри кадрово торнадо. Само гледайте.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО