Цветан Цветанов стяга ГЕРБ в Североизтока за президентския вот. "Тъстовете" във Варна се разшетаха

Обиколката на втория човек в ГЕРБ, Цветан Цветанов, в Североизтока слага началото на горещата фаза на предкампанията за президентския вот. Партията на Бойко Борисов ще се опита да извади дори повече гласове на президентските избори в сравнение с местния вот миналата година.

Тогава гербаджиите сториха чудеса. Само колко струва рекордното гласоподаване за кмета на Варна Иван Портних - 76 236 гласа. Чудо нечувано, чудо невиждано. Чудесни са чудесата господни и най-паче - на "чудотворците-изборджии" на ГЕРБ. "Варненският опит" ще бъде приложен и на национално равнище.

Обиколката на Цв.Цв. в Шумен, Добрич и Варна започва веднага след съвещанието с областните координатори, привикани от Втория, за да бъдат инструктирани местните партийни босове за предстоящата кампания. Вече писахме, че Схемата за президентския вот ще повтори под индиго местните избори от 2015 г.

Морската столица ще бъде център на Триъгълника - Варна, Добрич и Шумен. Мобилизацията на структурите вече стартира. По ирония на съдбата морската столица е център на Сектора - Варна, Добрич и Шумен по линия на мобилизационните планове по линия на военните. Само дето ГЕРБ е класическа "меверейска" партия.

Е, СИКаджийското ядро се допълва, разбира се, с кадровия потенциал и ресурс на други "момчета". Специално за Варна ключова роля играе групировката на "Тъстовете". В очакване на рейда на Цветан Цветанов "тъстовeте" вече се разшетаха. В събота ще се състои "разширено съвещание" в заведение до ХЕИ. Толкова.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО