Борисов поостана в "Евксиноград", привиква своите. Организира "ресто" за президентския "профил Радев" на БСП

Бойко Борисов заяви през юли, че в началото на август ще си заформи кратка почивка в резиденция в "Евксиноград". И го стори.

След откриването на Центъра за интегрирано управление и щедрия брифинг, който даде на репортерите, за да пласира посланията си преди срещата на Путин и Ердоган, Борисов мина на "тих режим".

Привиква своите местни първенци, за да се увери, че през есента мобилизацията ще бъде пълна и ГЕРБ-Варна ще се "отчете" с очаквания от него резултат. Вероятно моделът "Варна" от местния вот м.г. за тотална победа ще бъде приложен и в национален мащаб.

"Иван Портних разговаря за изборите с Бойко Борисов веднага след церемонията в Морското училище", категоричен е източник на информация от близкото обкръжение на лидера на ГЕРБ-Варна.

В понеделник Борисов се е заел да организира "ресто" за президентския "профил Радев". Цветан Цветанов и Цветомир Паунов са задействани да се заемат с "националистическата линия" в кампанията на ген. Румен Радев.

Борисов е убеден, че в неделя НС на БСП ще утвърди Радев като кандидат-президент. Лидерът на ГЕРБ е получил инфо "в Евксиноград" от два канала - от "Позитано" 20 и от своя човек в "АБВ".

Изборджиите на ГЕРБ са докладвали в понеделник на лидера си, че БСП и АБВ могат да консолидират твърдия си електорат, разчитайки на негласна подкрепа от ДПС, за да съберат над милион избиратели на първия тур.

"Бойко Борисов ще реши дали ще се кандидатира по време на почивката си в "Евксиноград". Очаква резултатите от срещата между Путин и Ердоган. Няма да обяви решението си, но ще даде съответните знаци", отсече приближен източник от гербаджийската върхушка.  

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО