Корнелия Нинова: "ГЕРБ ритуално се самоубиха". Защо лидерката на БСП не се радва като за Цецка Цачева?!

"ГЕРБ ритуално се самоубиха днес и то три пъти с трите отказа от регистрация в пленарна зала. Ние бяхме тук и се регистрирахме", заяви пред медиите в НС лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Всъщност от 39 народни представители на БСП Лява България се регистрираха 33, а от 38-те депутати на ДПС - 21.

По думите й с тези свои действия управляващите доказват твърденията на левицата  - страх ги е от опозицията, от дебат и от истината за фаталните грешки, които направиха.  Нинова подчерта, че да се закрие парламента в една парламентарната република е  мракобесие.

"ГЕРБ останаха в изолация, заедно с АТАКА, Ковачки и ПФ. Днес проведохме разговори с парламентарните групи и внасяме 73 подписа за свикване на извънредно заседание  в сряда.

Главчев е длъжен отново да свика заседание. Ако отново разиграват тези циркове, не дойдат или не се регистрират ги призоваваме да си върнат заплатите", заяви Нинова.

Тя добави, че  депутатите от БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ са взели решение, всеки в региона от който е, да дари средства. "Тези пари не са изработени и ще ги дадем там, където българските граждани имат  нужда", заключи тя.

Корнелия Нинова се зарадва, когато ГЕРБ издигнаха за кандидат-президент Цецка Цачева, но след "ритуалното самоубийство" на ГЕРБ беше гневна, а не широко усмихната. Защо?

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО