Алчен гербаджия трупа пачки от рушвети. "Икономическа полиция" от Бойко Борисов ли чака нишан?!


ГЕРБ загуби изборите във Варна от Веселин Марешки. Катастрофално. Позорно. Това се случи само година, след като Иван Портних спечели кметския си мандат с рекордните 76 268 гласа.

Потресаващата корупция удави гербаджиите в морската столица. Години наред пишем за далаверата със сладоледа - 150-200 000 лева потъваха в бездънните джобове на рушветчии от партията на "Бойко".

Някой да е бил закован с разработка за корупция? Някой да е бил арестуван? Никой, разбира се. Има ли търговска точка на атрактивно място, която да не е получена срещу рушвет?

3000 лева лапна местен гербаджия за разполагането на пункт за фрешове на пъпа на Варна. Други 25000 лева прибра за празнични търговски обекти. И нищо. Тишина в напазаруваните медии. Никаква реакция на меверейците.

Вместо това ченгета блажат от ресторанти, които контролират чрез подставени доверени лица. Има ли смисъл да питаме директора на ОД МВР-Варна Даниел Пашов - "Икономическа полиция" нишан от Бойко Борисов ли чака?

Алчният гербаджия се ползва от "политически чадър". Публична тайна е, че ходи да се отчита, където трябва в София. Нали е един от "партийните касиери". Сетне защо гербаджиите загубили дори от Веселин Марешки.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО