"Добре дошли в града на ТИМ" II. Ахмед Доган приключва с ерата "Мулти" II. Заедно ще делят Крайбрежието с руснаците

Докато политически палячовци плонжираха пред "величието" Симеон и боса на "Мултигруп" Илия Павлов, който вече делеше бъдещия кабинет с Емил Кюлев, на 11 юни 2001 г., седмица преди изборите, реднахме невинно култовия текст "Добре дошли в града на ТИМ". "Демокрация" го изтипоса на първа страница.

Години наред кметът на Варна Кирил Йорданов трябваше да обяснява в тв студията как не бил "свързан с ТИМ". За останалите фактори ще спестим кой кога е канен по "тайни срещи" и "разширени заседания". Всички се съобразяваха с фактора "ТИМ".

Само Ахмед Доган се опитваше да "прескача ТИМаджиите" при преразпределянето на бизнес порциите от Русия до Албания. Дойде време Сокола да приключи с ерата "Мулти"II.

Бигбосът от Сарая се убеди, че Делян Пеевски е изхабен като наследник на Илия Павлов, а НЕИЗПЪЛНЕНИТЕ АНГАЖИМЕНТИ КЪМ ПАРТНЬОРИТЕ В РУСИЯ висят със страшна сила върху бизнес мрежите на ДПС.

На 7 юли т.г. три черни бронирани мерцедеси отвеждаха "големия шеф" на среща с другия бос. Разговорът на "четири очи" в заведение на Алеята предопредели развитието на събитията - даже и на изборите във Варна.

Корпорацията застана на Везната между партията на Б.Б. и конфигурацията на Сарая, използвайки за остриета "несистемни играчи". Обединяващото звено са "руските мрежи", разбира се.

Ахмед Доган балансира върху другата Везна - между руското и американското посолство. Така "момчетата" и Ахмед най-сетне се "откриха" за партньорски отношения от "взаимен интерес".

Всъщност единствените незаобиколими фактори, които са представени във всички конфигурации, са контрольорите на "руските мрежи". И заедно с тях ще делят Крайбрежието - от Росенец до Дуранкулак.

"Добре дошли в града на ТИМ" II отразява преразпределянето и препозиционирането на бизнес структурите, които не зависят от паричните потоци, контролирани от официалните властимащи.

"Двете яхти пътуваха дълго една към друга - едната от Росенец, а другата от Болата. Крайно време беше да се срещнат.", пласира наш информатор в кръга на полк. Чавдар Петров от ВГУ на ДС.

Който е варненските играчи е в час кои са ключовите партньори на контрольорите на "руските мрежи", знае колко е прав най-добрият познавач на "каналите" по Крайбрежието.   

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО