Павел Димитров пласира своите хора в структурите на Веселин Марешки, търси реванш срещу ГЕРБ на Иван Портних

Павел Димитров, бивш областен координатор на ГЕРБ-Варна, от няколко месеци играе заедно с Веселин Марешки. Промото беше за президентските избори.

Тогава бизнесменът-политик победи ГЕРБ във Варна и надигна електорална вълна, генерирайки протестен вот. Той проби най-вече сред младите избиратели.

Междувременно ексбосът на ГЕРБ-Варна пласира своите хора в структурите на Марешки. Неговите изборджии са включени в мрежите на лидера на "Воля" във всички варненски райони.

Доверениците на Павел Димитров бачкат яко за предизборната кампания на Веселин Марешки. Особено активен е Ивайло Комитов в район "Аспарухово".

Плъзнаха сочни слухове, че Павел Димитров се бил договорил с Бойко Борисов и избраните депутати на "Воля" всъщност щели да бъдат "прибавени" към тези на ГЕРБ-Варна.

Интригата всъщност е друга. Борисов провокира "конкуренция" между ГЕРБ на Иван Портних и ГЕРБ на Павел Димитров, но рискува твърде много с тази линия.

Павел Димитров търси реванш и ще си припише победата на Веселин Марешки във Варна, за намали влиянието на корпоративните кръгове около Иван Портних.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО