Гуцанов на обяд с шеф на Военното разузнаване в ресторант на ТИМ. Пламен Градинаров става почетен гражданин на Варна

Борислав Гуцанов градски лидер на БСП-Варна, който с помощта на Кирил Добрев и Дидо Дънката превзе и областната структура и така получи цялата власт на тепсия, бе засечен на обяд с о.р. кап. II ранг Пламен Градинаров, бивш шеф на Разузнавателния отдел на ВМС.

Партийните другари бяха изловени от наши съгледвачи в ресторант, свързван с мощната икономическа група ТИМ. Пламен Градинаров е изключително добре поставен пред босовете на корпорацията.

Информаторите ни на "Позитано" 20 чинно докладваха, че Борислав Гуцанов е предложил Пламен Градинаров за почетен гражданин на Варна. Лидерът на БСП в морската столица е внесъл документите в Общинския съвет.

Гласуването трябва да се състои на следващата сесия, а удостояването да стане за 15 август, Успение Богородично, когато е празникът на Варна.

Опозицията в БСП-Варна едва ли ще скочи срещу Пламен Градинаров, но се носят слухове, че може да му заформят интрига в организацията на район "Приморски".

Борислав Гуцанов и влиятелни партийни съратници на Пламен Градинаров вече работят за осигуряване на мнозинство при гласуването в Съвета.

Босът на ТИМ Марин Митев, чийто началник във Военното разузнаване е бил Градинаров, също ще даде едно рамо, твърди отлично запознат с подготовката за гласуването.

Красимир Маринов, познат като лидер на влиятелната корпоративно-властова групировка "Тъстовете", чиито кръстници станахме, близък до ТИМ и тъст на лидера на ГЕРБ-Варна и кмет на града, Иван Портних, също работи по темата, за да осигури гласуването на гербаджийските съветници.

Влиятелният евродепутат Емил Радев, който е бил подчинен на Градинаров в Морския специализиран разузнавателен отряд в "Тихина", няма да откаже съдействие не само заради добрите си връзки с кмета на "Приморски" Петя Проданова, но и с авторитета си пред общинските съветници на ГЕРБ-Варна.

Борислав Гуцанов обаче поема основна роля не само защото той е внесъл документите, а и заради позицията на Пламен Градинаров като лидер на Съвета на старейшините в БСП-Варна и неформален съветник на председателя.

Така става разбираемо защо след пиенето на кафе във вторник сутринта с бивш червен лидер Пламен Градинаров обядва и с председателя на БСП-Варна.

Екипът на ресторанта, свързван с ТИМ, се отчел, научаваме от съгледвачите ни, с блюда от морски дарове и марково бяло вино.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО