Милена Георгиева пое групата на БСП-Варна в Общинския съвет. Дънката подреди в линия депутати и общински съветници

Милена Георгиева пое групата на общинските съветници на БСП-Варна. Това добави още един глас за Цонко Цонев, който при повторното гласуване стана председател на Областния съвет на БСП-Варна.

Овладяването на БСП-Варна от един властови център мотивира политическите и корпоративни играчи да пренарeдят някои от основните фигури.

Милена Георгиева вече ще дублира Борислав Гуцанов като "лидер на групата". Известно е, че тя е достатъчно гъвкава. Работи добре с някои от "десните" общински съветници.

Градското и областното ръководство са овладени от една и съща Група, която е под контрола на Дидо Дънката и неговите партньори на "Позитано" 20, начело с Кирил Добрев, вторият в БСП след Корнелия Нинова. Засега.

Кирил Добрев все още само оглежда Милена Георгиева. На коктейла във вторник в "Археологическия музей" отдели повече внимание на друга красавица. Босът се доверява най-вече на стария си "боен другар" Иван Иванов, свързван с Дънката.

Дидо Дънката от години работи с лобито на Кирил Добрев на "Позитано"20. Ако Милена Георгиева влезе в този отбор, ще стане част и от хората на Дънката в БСП-Варна.

Линията е очеизвадна - Иван Иванов и Кирил Добрев са в схема с Дидо Дънката. Тримата овладяха БСП-Варна. Милена Георгиева участва в комбинацията, гласувайки за Цонко Цонев.

Дидо Дънката, неформалният бигбос на БСП-Варна, подреди в линия депутати и общински съветници, превръщайки се в лидер на Група, превземаща центъра на Варна и буквално.

"Милена тръгна от "Аспарухово", но дали ще се установи в "Капитол", цитаделата на Дънката, само Дидо ще реши", отсече "позитанец", близък до Кирил Добрев.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО