Война в СИК. Маджо поръчва атака срещу казина на Маргина и Иво Гела. Бойко Борисов мачка схемата на Черепа с "билетите"

Иво Гела от години чака "ресто" от ТИМаджиите - той си знае защо. Обаче дочака поръчка от Маджо, който воюва от години с Големия Маргин за Делбата на СИК.

Казината, които Гела е преотдал на управление, са на мушката. Чакалят ги софийски оперативни, дебнещи маршрутирането на колегите си от "външно" на БОП-а във Варна.

Маргина е над Гела. Маджо се е прицелил в него. След последната среща в "Есте" е убедил и Пашата да се отвори на тази поста. Така и "Бойко" е в играта - с Пашата и Маджо.

Цялата схема на казината във Варна е на бюрото на Ивайло Спиридонов, директор на ГД БОП, който няма да пропусне да се натегне на Шефа заради последната атака на Цветан Василев и Сие срещу него.

Борисов има Партньор в акцията срещу казината. Той е Партньор и на Черепа, но не се заиграва с "опозицията" - Стефан Софиянски и масонската комбина.

Паралелно с операцията срещу казината - за укриване на обороти, за наркопласмент, за наливане на уиски от туби в бутилки за "куци клиенти", за пране на пари, за рушветиране на ченгета, тече и акция срещу "билетите".

Подписката е наредена - надуват бройката на подписалите се, но няма да им я признаят. Валери Симеонов се е разбрал с Бойко Борисов. Червените са "за".

Недоволни босове се точат да налеят мангизи от хазарта за купуване на гласове и мотивират политиците за "превенция".

Това е политическата рамка. Маджо и Пашата се интересуват от друго - да източат ресурса на Маргина и Черепа.

Няма как Партньора да загуби - той е откъм правилната страна край Бойко Борисов. Ивайло Спиридонов само чака знак.

Мачкането на казината за "отчитането" ще започне от Варна, а един висш кадър на Партньора в МВР може да обере лаврите покрай бопаджиите.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО