Цветан Василев готви удар срещу КОЙ в САЩ. Осветява схемата с нагласените печалби и "руското ресто" за половин милиард

Цветан Василев е дал рамо на журналистическо разследване за нагласени печалби в популярни хазартни игри. Целта му е да дискредитира "тайния бос" на Схемата в Меката на хазарта - САЩ.

Разследването осветява комбинацията с нагласените печалби за "тайното финансиране" на Партията и Мрежата на "тайния бос". Доверени журналисти на Цв.В. представят драстични примери.

Последният е хитов - двама братя, разбира се, турци, печелят дебели пачки. Стотици хиляди. Печелят - дръжки. Хакерите на "тайния бос" им осигуряват печелившите билети.

Сетне ги РАЗТОВАРВАТ - 30% за тях, а останалото се дялка за Партията и Мрежата на КОЙ. Но това е само един пример.

Всъщност хората на Цв.В. започват от началото на Схемата - преди президентските избори, когато КОЙ разработва техника за купуване на гласове с "търкане на гарантирано печеливши билети".

Като отговорник тогава е посочен депутат от Партията, известен като Кус-Кус. Филмирани са няколко негови срещи във Варна, когато се опитва да приобщи местни изборджии за Схемата.

В последния момент Бигбосът дава заден и нарежда на "тайния бос" да спре комбинацията, защото спецовете-"библиотекари", подкрепящи Румен Радев, предупредили "сарайните" колеги, че "кандидатът печели и без това и е против мръснишки номера".

В момента има издадена заповед от КОЙ да се натисне с нагласените печалби, които се източват и чрез тях се връща част от дълга към "Банката на Кремъл", защото идва Сметката за "новите тръби" по "Южен поток". Демонтаж на рушветирането на "елитните"...

Цв.В. няма как да пропусне издънката с "Южен поток", защото всъщност той вкара "тайния бос" на хазартните игри в нея. След изборите в Русия Владимир Владимирович Путин ще мачка наред "длъжниците".

Цветан Василев има свои хора в "Банката на Кремъл" и е в час с тайминга на "руското ресто" след инаугурацията на В.В.П. през май - този път декември ще стане май.

Банкерът е в Белград, среща се с ключови фигури от сигурността на президента на Сърбия Александър Вучич и е наясно защо той пръв поздрави Владимир Путин. (Олигарсите на Кремъл местят мангизите там и ще дадат бой на балканската игра на Бойко Борисов.)

Победата на В.В.П. работи за Цветан Василев - затова точно сега е избрал да натисне за атаката срещу КОЙ. Медийната акция срещу нагласените печалби в хазартните игри на "тайния бос" е само началото.

Част от пачките след отбива за "руското ресто" отиват в бездънните джобове на намазани магистрати, свързани с КОЙ, които не дялкат по братски - всеки си има тарифа.

Двамата братя, които станаха христоматиен пример за нагласена печалба, осветена от разследващите репортери на Цв.В., са на далавера - вземат 30%. Останалото е за Схемата.

Милиони се преточват по този начин. Цв.В. вдига мизата и освен по модела "Магнитски" атакува КОЙ в САЩ с разкриване на схема за "пране на пари". Остра операция - затова сръбските спецове по сигурността щели да го местят в САЩ.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО