Черепа бие "Бойко" на бридж. Б.Б., службите, Пашата и Иво Гела с Маргина на далавера в казината, ако "билетите" паднат

Черепа и Партньора контролират пазара на "билетите". Сега се задава Великото Преразпределяне. "Бойко" го играе арбитър.

Черепа е биел "Бойко" на бридж в прословутите вечери в онзи таван на Витошка. Сега Б.Б. уж си връща - всъщност връща в играта старите играчи с казината.

Играта тепърва започва. Казината са средоточието на ОПГ-та между "босовете" и службите - пране на пари, дрога, проституция и наливане на уиски от...туби в бутилки за "куци клиенти".

Б.Б. търси "ресто" от преразпределянето на пазара между Черепа и Партньора. И след поредица "тайни срещи" с Пашата, Маджо и Маргина връща в играта казина с поставени "босове" като Иво Гела, да речем, и "върбите" във Варна.

Междувременно Васил Божков-Черепа събрал Четата на среща в "Есте" на Кирил Домусчиев, за да отвърне на удара. Боби Михайлов се отзовал. Данчо Лечков бил "пас". Гриша Ганчев отсякъл, че не играе в уговорени мачове.

Казината не са масов пазар като "билетите", държат друга клиентела, но БИТКАТА Е ЗА ПРАНЕТО НА ПАРИ И ОТЧИСЛЕНИЯ.

Черепа се превърна в задкулисен политически играч чрез "билетите".

"Бойко" няма как да изтърпи атака изотзадзе - да го избачкат на изборите с купуване на избиратели с "подготвени печеливши билети".

Борисов пласира "ресто" на покер срещу бриджьора Божков - блъфира с акцията на Валери Симеонов, за да подреди всички играчи под пълен контрол.

Войната няма да се реши в "Есте" и с протести на фенове, а на Голяма Среща, след като Бойко Борисов празнува ЧРД с Бенямин Нетаняху в Източен Йерусалим на 13 юни - евреите са скъпи клиенти на казината.

След това Сезонът може да започне - "външно" на службите ще трансферира Кеша от казината към когото трябва, а Черепа ще трябва да дели не само с Партньора.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО