Варненските сеседари отпразнуваха Христовата възраст на СДС

Варненските седесари отпразнуваха Христовата възраст на Съюза на демократичните сили в централата на партията в морската столица.

Днес, 7-ми декември СДС чества 33 години от създаването си. Партията, която очерта пътя на България към Европейския съюз и НАТО празнува днес три десетилетия на политическата сцена.

Поводът събра актива на партията, а междувременно сините проведоха Областен и Градски съвет, на който се обсъди динамичната политическа обстановка, организационни въпроси и подготовката на партията за предстоящите избори през 2023 година. 

По-рано днес лидерът на сините и заместник-председател на СДС д-р Янко Станев поздрави седесарите с днешният специален повод:

"СДС положи солидните основи и началото на един дълъг и труден градеж, премина през множество реформи, трансформации и трънливи пътища.

СДС живее в сърцата на хиляди сини хора, които все още ревниво пазят надеждите, че някой ден всичко, за което СДС е жив, ще пребъде.", написа на страницата си в социалната мрежа Фейсбук зам-лидерът на СДС.

Днес+

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО