СДС-Варна откри предизборната си кампания за Местни избори 2023

СДС-Варна представи листата си и кандидатите за кметове на район "Приморски" и с. Константиново и откри кампанията си за Местни избори 2023 г. На събитието гостуваха евродепутатът от СДС доц. Александър Йорданов и народният представител от СДС доц. Медиха Хамза в парламентарната група на ГЕРБ-СДС.Събитието откри заместник-председателят на СДС д-р Янко Станев и приветства всички гости и кандидати.

Думата взе евродепутатът Александър Йорданов, който припомни на седесарите, че СДС е основоположник на синята идея и е дала на България път към европейското семейство. Той посочи още, че листата на СДС-Варна е пример за компетентност, идеали и в нея има истински достойни хора.

"СДС има душа, има идеи и хората на синята партия с това се отличаваме от останалите партии", каза депутатът от СДС доц. Медиха Хамза.

Думата взе и заместник-лидерът на сините д-р Янко Станев. Той също поздрави всички гости и кандидати. Д-р Янко Станев наблегна на колективната работа на СДС, като предимство на хората в партията и подчерта, че задачата на СДС е много ясна - да живеем в една добра среда.

С няколко думи той представи кандидатите от листата, като обясни, че в нея има ескперти в различни сфери и е балансирана.

"Идеалът за Варна е място, на което да живеем добре - ние, нашите деца, място, което да е свободно от клиентилизъм, място свободно от местен феодализъм. Място, където основната идея на СДС е да живеят - европейски граждани, с европейски доходи", каза още д-р Янко Станев.

"Битката е между Бог и Сатаната, между доброто и злото! Искат от нас да определяме пола си, да сме "родител 1" и "родител 2", вместо майка и баща! Това няма да го бъде! Тотален разпад на морала. СДС като дясна консервативна партия обедини под знамената си всякакви хора и от различни етноси, с една-единствена мечта - демокрация", каза кандидатът за кмет на район "Приморски" и градски секретар на СДС-Варна Веселин Василев.

СДС издига и свой кандидат за кмет на с. Константиново, който благодари за оказаното му доверие. Доц. Николай Евтимов, настоящ общински съветник и кандидат за местния парламент, също поздрави всички кандидати и бе категоричен, че в добрите решения за Варна и "три гласа стигат".

Събитието приключи с пожелание и амбиция за победа на кандидат-кметовете на СДС и повече съветници за едно по-добро бъдеще на Варна.

По материала работи Геновева Михайлова, ДНЕС+

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО