Скандал "Не съм ви банкомат"II тресе ДПС. Пеевски държи половината депутати на ДПС и министрите от икономиката на "Бойко"

Преди две години Сарая бе разтресен от гръмотевичен скандал. Делян Пеевски вече се беше "разтоварил" много яко за евровота в Северозапада.

Влиза "наследникът на Илия Павлов" при бигбоса и започва от вратата да развива теорията, че не иска повече да е "банкомат" на партията.

Всъщност заради фалита на КТБ Пеевски изчака една година с оплакването. След това изрева - "Не съм ви банкомат!". И нищо. Остана си "банкомат".

След като на шефовете на ВТБ им писна да чакат "онзи половин милиард", а на Ирена Кръстева й се наложи да ходи в руското посолство, на Д.П. му дойде в повече.

Този уикенд Сарая се разтресе тектонично от скандала "Не съм ви банкомат"II. ОСТРО, защото - Делян Пеевски държи половината депутати на ДПС. Карадайъ - другата.

На Ахмед Доган му се налага да балансира между двете "тенденции" - корпоративната и партийната. Досега го правеше успешно. Както му отива на бигбос.

Делян Пеевски е на зарар в момента и по двете линии - "отчита" се в Сарая с ресурс, а Бойко Борисов не можа да го уреди като Огледален дост с "Емко" и "Дунарит".

Това осуети компенсацията за руснаците на оръжейния пазар, а дългът от половин милиард за дела на ВТБ си остава. И Пеевски трябва да реже разходи.

Откъде? От Сарая - трудно. От ДПС "Карадайъ" - не толкова. Всъщност руснаците вършат услуга на Д.П., колкото и парадоксално да изглежда на пръв поглед.

Ахмед Доган все още не е готов с "наследника на наследника", който прави пари за Сарая - Илия Павлов го "оправиха", КОЙ ще наследи "оправения" Пеевски?! КОЙ?!

Обаче в руското посолство ходи Ирена Кръстева - не Падишаха, него го приемат в амбасадата на американците, когато стане напечено - като с Ахмед Емин.

Какво му остава на Наследника, докато му намерят друг - да използва министрите от икономиката на "Бойко", за да се опита да върне "рестото". (Засега няма Резултат.)

Иначе операция "Наследник" ще навлезе в остра фаза, а корпоративната съставляваща на ДПС ще се отлее в Канализацията. И? КОЙ ще плаща масрафа на Сарая за изборите?

Аяните на ДПС НЕ СТАВАТ за "наследници" - точат мангизи от групи като на "Вичо", но те пък висят на "обръчите на Дидо" (партньорите) - от банката, наследила КТБ до Цеко и Митьо.

Пашите на ДПС по места получават заповеди от Пеевски за местни избори - като за Вълчи дол, за да играят "партия" с ГЕРБ, докато Карадайъ бърбори, че тази партия "разделяла българите". ОБИКНОВЕН ПРОВИНЦИАЛЕН КУРВАРЛЪК.

Като виден Онтолог Ахмед Доган няма как да не отчита реалностите. Затова този уикенд е толкова горещ и за него - Делян Пеевски вече не иска да е "банкомат".

Може и да е правил парите с "усмивките на Доган", но той се пържи в Тигана - не Падишаха и Карадайъ. И в Сарая решиха да претоплят баничката с ДОСТ.

И пак го направиха през канала на Делян Пеевски до Сотир Цацаров. Точно сега "Дидо" се наточи да си каже Цената - "Държа половината депутати!" Цитат.

Сега е ред на Шахматиста, Гросмайстора, Философа - демек Ахмед Доган, да направи поредния си брилянтен ход. Както казват старите евреи - "Каквото и да ви говорят, накрая винаги става дума за пари".

Падишаха има власт, Делян Пеевски му правеше пари, но вече не иска да е "банкомат" без власт - слага на Масата половината депутати на ДПС. Да се готвят аяните и пашите по места - за обикновено транжиране.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО