Кирил Добрев подгря червените за изборите във Вълчи дол. Хората на Иван Портних са сигурни в победата с мощен Ресурс

Кирил Добрев стартира предкампанията на БСП във Вълчи дол в неделя. Оргсекретарят на Столетницата спусна задачите - всичко да е ясно като мероприятия ден по ден.

Заедно с него бяха областният председател Цонко Цонев, депутатът от "БСП за България" Иван Иванов, членът на Изпълнителното бюро на БСП Апостол Димитров и д-р Десислав Тасков.

Официално кампанията започва на 18 септември, а на 8 октомври е първият тур. Ако кандидатите са двама, всичко ще приключи още тогава.

Засега кандидати са издигнали БСП - Людмила Петкова вече е събрала повече от необходимите 400 подписа за Инициативнrя комитет. ГЕРБ издига председателя на Общинския съвет Георги Тронков.

Хората на Павел Димитров, бивш шеф на ГЕРБ-Варна, подкрепят кандидата на БСП Людмила Петкова - Пенка Йорданова, екскметицата от ГЕРБ не беше издигната от партията на Бойко Борисов през 2015 г.

На вота през 2011 г. тя спечели трудно срещу Веско Василев. Сега и той щял да подкрепи, научаваме, Людмила Петкова.

Срещу схемата на БСП ще се изправи армията изборджии на ГЕРБ. Житарите, Ангел Бончев, и останалите ще дадат рамо на Георги Тронков.

Хората на Иван Портних, лидер на ГЕРБ-Варна, са убедени, че ще спечелят на първи тур с мощен Ресурс. Бойко Борисов ще участва в кампанията - ще се включи на финалната права.

Печени изборджии изчисляват, че 150 000 лева могат да решат резултата още на първия тур. Кой ли ще ги изкара?!

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО