Иван Портних събра "пътищарите" от Вълчи дол заради вота. ГЕРБ играе за победа, но кой ще поеме отговорността при загуба

Иван Портних атакува в петък "червената цитадела" Брестак от община Вълчи дол, за да осигури победата на ГЕРБ на изборите в неделя - на всяка цена, призна изборджия от щаба.

Преди това събра "пътищарите" - знакови фигури на едрия бизнес във Варна като Велико Желев, Ангел Дерменджиев и Пламен Стилиянов. Всички отлично познават Вълчи дол...

"Колегите искат от основните играчи да се "извадят от джобове", за да им уплътнят логистиката за вота, не само в изборния ден", категоричен беше изборджия от екипа на Павел Димитров, осигурил победата на ГЕРБ във Вълчи дол през 2011 г.

ГЕРБ наистина играе за победа на всяка цена. Схемата е изчистена. Всичко е "изчислено". Гербаджиите са мотивирали дори хора на Красимир Янков, твърдят активисти на БСП.

Иван Портних е привлякъл влиятелен "житар" като Ангел Бончев, но никак не е сигурен, че "старите изборджии" на бившия кмет Веско Василев няма да играят за БСП, призна един от щабистите.

"Вичо, Ангел и Пламен наистина имат влияние във Вълчи дол, но Иван не отчита нещо много основно - схемите в малките общини не сработват като във Варна", отсече червен изборджия.

"Кой ще поеме отговорността, ако ГЕРБ все пак загуби изборите във Вълчи дол", попита изборджия, работил за първата кампания на Бойко Борисов.

"Ако ГЕРБ загуби, шефът първо ще поиска сметка от Цветан Цветанов, а сетне ще разчисти някои от отговорниците за изборите във Варна, набрал им е още от вота за президент", допълни изборджията, направил го кмет през 2005 г.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО