Бойко Борисов разпуска в "Паламара", докато лидерите на Балканите нощуват в "Евксиноград". Инфо тече от НСО към Сарая

Инфо тече не само от Сарая към Банкя. Всички срещи на Ахмед Доган с Мустафа Карадайъ и аяни на ДПС се докладват в "реално време" на Бойко Борисов и Цветан Цветанов.

Оказва се, че Делян Пеевски също осигурява топ информация на Ахмед Доган чрез своите канали в НСО. Лидерът на ДПС е поискал да знае всичко за срещата на балканските лидери в "Евксиноград" на 3 и 4 октомври.

Бойко Борисов нарежда на НСО специални мерки за сигурност на лидерите - дублиране на кортежите по маршрутите, камуфлажни полети на хеликоптери от летището на Варна до "Евксиноград".

В същото време е потресаващо небрежен за собствената си сигурност, когато през нощта пътува от Двореца към дивечовъдната станция "Паламара" на доста Илтер Бейзат, за да разпусне с видни авджии.

Борисов тръгва от резиденцията късно вечерта, минава по най-предсказуемия маршрут №1 с малък кортеж от доверените си хора в НСО, а в същото време (малко след 21 часа) хеликоптер излита от "Евксиноград" към летището за "оперативен камуфлаж".

В "Паламара" го чакат хора на Вальо Златев. Нощен лов? Никакви "девойки"?! И никакви суджуци от Живко Мартинов - приятелят Илтер Бейзат се е погрижил за мезелъците. И всичко останало...

Инфо към Сарая тече от момента на тръгване на малкия кортеж до пристигането в дивечовъдната ставнция, не спира и по време на пребиваването, както и на връщане за брифинга.

След като почти целия "елит" на Варна научава за разпускането на Бойко Борисов в "Паламара", от НСО се оправдават с "източник от "Евксиноград"" и сочат към М. Роева, свързвана с изключително близкия до Шефа Димитър Атанасов-Муша, директор на порта.

Крайно несправедливо обвинение, не че от Резиденцията не тече инфо, но "агентите" на Делян Пеевски са на ръка разстояние до Бойко Борисов в колите.

Премиерът вече е получил доклад от службите, че инфото е изтекло от "Евксиноград" и НСО, а хората на Иван Портних и босовете на ДПС във Варна нямат нищо общо. (Освен ако не ги "къпят" с този пласмент...)

След екшъните с "Емко" и "Дунарит" между "Дидо" и "Бойко" течовете от и към Сарая придобиват различна оперативна, медийна и политическа стойност.

Ахмед Доган и Бойко Борисов отново си ги мерят в Службите, а Делян Пеевски е на път да вдигне ръце и да литне към Дубай.

В същото време Вальо Златев се забавлява истински, твърди негов близък приятел на "Позитано"20. "Олигархът" заформи поредното показно със сюжета в "Паламара" с интрига между бсовете в Сарая и Банкя.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО