Намазани гербаджии и варненски босове заформят победно пиршество в "Барите". Бойко Борисов ги мачка показно

Петък вечер. Миналата седмица. Намазани гербаджии поканили кмета на Варна и лидер на ГЕРБ Иван Портних, за да отпразнуват изборната победа във Вълчи дол, подарена им, апропо, от ДПС-Варна.

Пиршеството е в култовото заведение "Барите" в Чернево. Свилен Шитов, кмет на Девня, личен приятел на Иван Портних, е основна фигура. Обаче всички питат за друг - за Байрям Нишад, перспективния шеф на РПУ-Девня.

Преди години, по времето на полк. Любомир Димитров (Бате Любо), се знаеше, че който мине през Девня, става голям началник във Варна. Да не би Ахмед Доган да си сбъдне "детската мечта" и да превземе морската столица.

Байрям Нишад знае на кого дължи назначението. И не само ние знаем - на Ахмед Доган. И? Как няма да питат дали ще бъде на купона в "Барите" лъскави мадами от гербаджийското обкръжение?!

Купонът минал, научаваме, на ниво - само дето Бойко Борисов бил нещо недоволен от прекалената показност и осветяване. Негови лични приятели са присъствали "почти инкогнито". Докладвали му надлежно.

Тази сряда от Банкя дошла депеша - Борисов бил ядосан, че ГЕРБ-Варна демонстративно осветява уж негласната комбина с ДПС, докато той се разграничава от Делян Пеевски.

Колко да е "недоволен" Бойко Борисов - колкото да не развали достлука между Цветан Цветанов и Мустафа Карадайъ в самолета за Брюксел?

Колко да е "недоволен" - колкото да не провали предстоящата вечеря между двамата в "Есте" на Кирил Домусчиев като през есента на 2015 г., когато Цветан Цветанов спретна изборджийска врътка с Рушен Риза ли?!

Аре, няма нужда - ГЕРБ-Варна и ДПС са си "партия", колкото и да се коркат "патриотите". Петък вечер. Тази седмица. Бойко Борисов привиква когото трябва в Банкя. И?

Цветан Цветанов ще се въздържи да коментира "фалшиви новини" по тази тема, защото знае цената на това "привикване". Купонджиите от "Барите" няма да са на килимчето - с едно знаково изключение.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО