"Добре дошли в града на "Хидрострой"". Делян Пеевски и Вичо реднаха ДПС и ГЕРБ в линия. Сали Табаков в "играта". Портних кмет

"Добре дошли в града на ТИМ" - култовият ни хедлайн от 2001 г. влиза в историята. На дневен ред е "Добре дошли в града на "Хидрострой"" - офис до офиса превземат града. Само дето валякът отпред не е златен като онези десетина от благородния метал за 200 000 хиляди, подарявани "на когото трябва" след успешна сделка.

Делян Пеевски-Шефа и Велико Желев-Вичо реднаха ДПС и ГЕРБ в линия в морската столица - Симбиоза "та дрънка". Вразите на Сали Табаков, амбициозният и комбинативен бигбос на ДПС-Варна, го одумват от седмици, че бил в тяхната "игра". Може - но в Играта в Сарая: с Делян Пеевски и Ахмед Доган. Другото е само "бизнес".

Линията - Пеевски, Желев и Табаков е в Кириза на Бойко Борисов, който има "наблюдател" в Схемата - Христо Иванов, заместник-кмет на Варна, известен като близък до Вичо. И всички работят кмет на Варна да е отново Иван Портних, дори и да не му се иска много, виждайки се евродепутат.

Спекулациите, че Емил Радев, Стоян Пасев и Красен Кралев, са пласирани като варианти за кандидат-кметове на ГЕРБ-Варна, са остро "оперативно мероприятие" на Бойко Методиев Борисов. Питайте Вичо и се оглеждайте за естакадите, "пробива" и онези 87 млн лева за няколко километра пътна настилка с...много пилони.

Кмет на Варна ще бъде отново Иван Портних - не само Христо Иванов и Велико Желев-Вичо знаят защо, колкото и той да се държи дистанцирано от основните фигури в Играта - той ще реже лентички с "Бойко", когато ТЕ си свършат работата.

И финално засега - дали пък Велико Желев-Вичо и Сали Табаков не работят следващият хедлайн да бъде - "Добре дошли в града на Делян Пеевски-Шефа"?! ТИМ едва ли ще липсва на Бойко Борисов - ТЕ не му се "отчитат".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО