Франчайз-лафкаджийка от Варна източва Мрежата на Делян Пеевски, докато той се гърби да връща милиони на руски босове

Делян Пеевски чинно реди "ресто" на руски босове, а Системата му с прословутите "лафки" е корпоративно инфектирана от варненска последователка на Остап Бендер. Ами ако лошият пример налази и други градове? Тогава?

Докато той се разтоварва на руските босове за стотици милиони, във Варна му разбиват "сладката схемичка" с франчайзинга. Франчайз-лафкаджийка се е наточила да мачка своите служители с франчайз-депозити за ревизии. Служителките са точни до скрупульозност - броят всеки билет и всяка кутия цигари.

В същото време франчазьорките си въртят комбините - все не им излизат в техни смени я цигари, я билети. Да не говорим за любимите газети на Делян Пеевски - с много не им излизат. И?

Хората на Боса са им взели депозити преди договора. Те набутват лафките, а сетне се изхитряват да искат депозити от служителките си преди ревизии. Все едно те са им франчайз задължени.

На франчазьорките като МОЛове, естествено, им правят обектова ревизия от "Табак маркет" и ги държат с депозити. Те, обаче, искат депозити по 100 лева от служителките си, които са точни до билет и кутия цигари.

И провялят цялата схема на Мрежата, защото служителките могат да съдят не само тях, но и Голямата Фирма за мачкането и да ОСВЕТЯТ СХЕМАТА. Тогава какво, Пеевски?!

Първо, лафките се товарят с бройките на вестниците, които по стокови разписки са едни, а сетне в компютърната система излизат други.

Какво е това - гърбене, корпоративен рекет, раздуване на тиражи или приятелчетата-"капиталци" могат да писнат, че така се перат пари от едни трансгранични потоци с цигари?!

Второ, защо не излизат цигарите на франчазьорките в техните смени - служителките на "Табак маркет", които правят "чека" ли трябва да обяснят, Пеевски?!

Трето, франчазьорките издънват нещата и с билетите - емблемата на "Табак"-а. И там липси - в техните смени, разбира се.

Пеевски ще се примири ли да се усъмнят в неговата корпоративна почтеност и работодателска справедливост, защото иначе трябва да се увърта за "таен собственик", както раздуват нагло франчазьорките, обявявайки го едва ли не за подставено лице?!


Франчазьорките искат служителките да са солидарни с "депозити" заради тяхната немарливост - ще допуснете ли това, г-н Пеевски?!

Ако Делян Пеевски НЕЗАБАВНО не вземе мерки и не озапти провалящите го франчазьорки, след ревизията на 30 март, която, апропо, е НЕПРАВОМЕРНА, защото цял месец след служителките са ВЪРШАЛИ в смените си въпросните франчазьорки, рискува съдебни искове.

Те са доказали лоялността си, но са възмутени, че вместо да бъдат поощрени като таргет лидери, ги заплашват с глоби, които са откровен рекет.

Рекетьори ли въртят вашата франчайз-система, г-н Пеевски. Давате ли си сметка как може да ви бъде отнета една Касичка с ОСВЕТЯВАНЕ и отровна публичност, докато има да ВРЪЩАТЕ ЕДНИ ПАРИ НА РУСНАЦИТЕ?!

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО