Бламирането на Борислав Гуцанов е по-тежък удар за рашките от ареста на Николай Малинов."Маджо гейт" не ги компенсира

Борислав Гуцанов попадна в сандвича между ареста на Николай Малинов и поредната акция на Корнелия Нинова срещу него.

Оказа се, че силно сме надценили влиянието на Георги Гергов и Сергей Станишев върху Националния съвет. Решаващо бе друго.

Заговорът на групата "Гуцанов" срещу Нинова-Добрев-Иванов не успя, защото на рашките не им е до него сега.

Станишев подведе Гуцанов, Найденов застана до него - школата на Морското. (Каква ирония - Ангел е пич, Мая е..., Деси Радева е пич, Радев е...)

Обаче руснаците сгрешиха, заложиха на масовката на "Копринка", защото вече са заклети хибридчици и бичат пропаганда, но ГУБЯТ ВАРНА.

Гуцанов им беше лоялно прокси. Нито Клисарова, нито Добрев, нито Иванов са на тази писта. Корнелия Нинова още по-малко.

Тя е протежирана от директора на СВР Сергей Наришкин, но линията й от "ПГУ" е да бъде "троянска кобилка" - да стане премиер "под чужд флаг" - с подкрепата на американците.

Рашките на Нинова не се намесиха, нямаше нужда, тя намачка брутално Гуцанов КАТО ОТМЪСТИТЕЛНА ВЛАХИНКА, ВСЕ ГО ПРОПУСКАТ ТОВА, ПОДЦЕНЯВАТ Я. ТЯ Е "ПИЧКА" - РАККА КАЗВА ВСИЧКО!

Гуцанов въпреки опита си с рашките и службите не се класира пред нейния "оперативен инкяр" - "Корни" е микс на американска бруталност и руски непукизъм.

Рашките гледат голямото - Радев президент, Нинова премиер, но с бламирането на Гуцанов инкасираха щета - ВЛАСТТА ВЪВ ВАРНА СЕ ПОЕМА ОТ US ПОЛИТИКО-КОРПОРАТИВЕН КАРТЕЛ В БСП И ГЕРБ.

Аспидната атака по Маджо, който е виенската връзка на US-масоните, малко ги компенсира. Тригодишната ера на СИК-боса по Черноморието приключи.

След Маджо идват израелските и американските ЧВК - бламирането на Гуцанов лишава групата "ГРУ-Варна" от политическото представителство. ГРУ напоследък само губи...

Всъщност рашките нямаха друга игра - пред Гуцанов нямаше как да не изберат Нинова. Въпросът е дали тя ще им спечели Варна, не с Клисарова, а с прегрупиране на играчите.

Изкушаваме се след култовото "Добре дошли в града на... момчетата на ГРУ-РУМНО" през 2001г. да напишем "Добре дошли в града на... приятеля на топ агента на ЦРУ в Сърбия - Станко Суботич-Цане!"

Който владее центъра на Варна, който строи за 200 години, държи града. Всеки кмет, разбира се, ще си заслужи апартамента в някоя от сградите за 200 години - за 300 000$.

Кметът вече е избран - не е Портних, не е Клисарова. Техен Приятел е...

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО