Спецпрокуратурата поиска задържане под стража за шестима от арестуваните от групата "Килърите" 6

Специализираната прокуратура внесе искане за задържане под стража на шестима от шестима от арестуваните по време на специализираната акция на ГД "Криминална полиция" и "Жандармерията"  под ръководството на спецпрокуратурата. Става дума за Мила Георгиева, Михаил Георгиев, Максим Кулишев, Георги Божилов, Ангел Ангелов и Мирослав Стоянов. Те бяха прибрани за ръководене и участие в организирана престъпна група, създадена с цел да върши престъпления.

Като лидери на престъпната група бяха посочени Мила и Мартин Георгиеви, майка и син. За Мила Георгиева се твърди, че е доведена дъщеря на бившия началник на митниците Христо Кулишев, пише "24 часа". При обиска в дома на Мила Георгиева са открити и иззети множество наркотични вещества, основно марихуана, намерени са и оръжия. До този момент 8 души са задържани, сред тях са братът на Георгиева - Ангел Ангелов, бившият й мъж Михаил Георгиев и Максим Кулишев - син на бившия митнически шеф Христо Кулишев.

Часове подир показната акция в Пловдив бе разстрелян Димитър Стоянов-Лудия, известен като MMA-боец, съпруг на моделката Роси Черногорова и лихвар. Малтко по-късно в София кацна държавният секретар на САЩ Джон Кери. Демонстрацията на сила не възпря поръчителите на мократа поръчка и килъра. Междувременно нароченият за "спец" Ботьо Ботев коментира бруталните поръчкови улични екзекуции като "случайност".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО