Б.Б. гради политическо алиби с лапачите от "новото ДПС". Те се гънат с "другарска критика"

Бойко Борисов има по-лошо отношение към "народа" даже и от Тодор Живков, който му гласеше "голямата радост" да живее в 16 република на мракобесната комунистическа империя СССР. Борисов смята повечето българи за "политически манкурти", отчаяни преживни, които са готови да преглътнат всичко, защото не им пука да го забравят за часове. Точно така - Б.Б. ускори процесите на "политическо забравяне". Отдавна вече не се съобразява с познатото - "всяко чудо за три дни". Графикът му е - в рамките на 24 часа да изтрие с нови уйдурми предишни лъжи. Справка - "дръпнахме ГЕРБ" в сряда, "спекулации са твърденията, че ГЕРБ е организирала протестите" в четвъртък. Борисов "спекулира" в сряда, Цачева го "оборва" в четвъртък". Върховно. Повелително. Инкярско.

Б.Б. е донаучил от Т.Ж. това, което не са му вкарали в главата в ППО на БКП - "Битът определя съзнанието", именно в тази редакция, която не е гаргара - светата истина за "народа" е. ПОРЦИИТЕ СА АЛФАТА И ОМЕГАТА ЗА ТОЗИ "НАРОД". Да не говорим за неговия "елит". Б. се грижи за гладурниците от РБ да има лапачка. Превръща ги в "новото ДПС" за кашмер. Ако депесарските "обръчи от фирми" и "порции" са паролите за разграбването на България, нима "реформаторите" са нещо повече от "несръчни улични джебчии". Пусне им малко фъндък Б.Б., а те надуят шкембета така, че да ги посочат с пръст от баира на Сарая. Б.Б. гради "алиби" с лапачите от "новото ДПС". Те се гънат с "другарска критика".

Гърченето на "реформаторите" из тв студията е потресаващо. Излиза Атанас Атанасов и започва да "критикува Бойко другарски". "Секторът за сигурност беше кадруван от ДПС. Станишев им даде този сектор на концесия.". (Сякаш Б. не ги назначаваше и пазеше като за световно.) "Борисов изригна за протестите, и когато попита къде бяхте, аз му отговорих в залата: "На улицата Бойко". Той да каже, кой е уговарял протестиращи, аз бях там и знам как се случваха нещата.". Смайваща "смелост". Лъже Бойко Борисов от трибуната на парламента, а "смелчагата" Атанасов одма се обяснява като първа "политическа мишка" къде е бил - "на улицата", вместо да стане и да му каже: "Не лъжи, Борисов!". Ще му каже - в шестък. Б. напазарува "реформаторите" като евтинджийска гмеж. Ама Атанасов си бил в "лехичката" и сочи интригантски към Кунева и Лукарски.

"Но към момента рискът за етническо напрежение е измислен и зад него стои тази схема за лапане на поръчки и пари. Ние от ДСБ не искаме да плащаме данък корупция заради измислената версия за етническо напрежение. Този дебат тръгна, защото бяха развинтени две гайки от модела КОЙ. Целта на групировката е да задържи позициите си в обществения и икономически живот, внушавайки заплаха за етническия мир. Ще се борим срещу данък корупция с всички средства. Някои казват, че този данък е десятък, но според мен е много по-висок. В ДПС всеки има различни роли – в парламента Местан трябва да внушава това напрежение. Карадайъ е другото острие, което е на пряко подчинение към Сараите, но атаките им не се получават.", дърдори на едро Атанасов и не казва - КОЙ измисля риска за "етническо напрежение", КОЙ внушава "заплаха за етническия мир".

О, не, ще реднете - посочва Местан и Карадайъ, с което налива вода в "спекулативната мелница" на Борисов, разбира се. Б. доразигра етюдите от "постпродукцията" след карагьозчийските мурафети на Местан. Бил виждал стотици хиляди турци по времето на смяната на имената, даже милион - на такъв нищо не можеш да му кажеш. Нищо. Това не е инкяр. Това е непостижимо. Обаче Атанасов може - хем рискът бил измислен, хем Б. се грижел за "лош мир". Как да не ги превръща такива в "илюстрация" Бойко Борисов? Те са му "клиентела под ръка" - решат ли да се правят на интересни, одма ще ги прасне с превръщането им в "новото ДПС". Защото Б.Б. е единствен и неповторим вожд и учител без кавички на "народа" в кавички.

Защото Бойко Борисов е "превъплъщение на Началника" и Синодът е неговият "колективен пророк". Таман го разобличихме за пореден път, че се гушка с агите от Сарая и синодалните старци го обявиха за "икона на нашето време". Тодор Живков нямаше ли паметник приживе в Правец? Време е за мавзолей приживе в Банкя - "гномчета" за портиери ще се намерят.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО