ДАНСаджии търсят 30 милиона от замесените в аферата "Христов". Писанчев да се огледа около аверите на Капута

Писанчев тези дни се занимава с киберсигурността на банките. Шефът на ДАНС е силно притеснен в навечерието на изборите. Получил е, научаваме, инфо от "високо място", че ще си отиде преди Чичовото. И се активира. Няма лошо. Обаче щеше да стори по-добре, ако се разпореди подчинените му да бъдат по внимателни в съчиняването на измишльотини. Вместо това шефовете в ДАНС ги награждават. Като някои от участвалите в реализациите по разработката "ФЕЯ". Петима нарочени за основни играчи в "имотната мафия" във Варна бяха задържани рано сутринта на 13 август.

ДАНСаджиите търсят едни 30 милиона от замесените в аферата "Христов". Продължават да притискат Веселина Спасова, докато душат дали някой няма да се набута в оперативните капани, заложени чрез комбинация с приближени на Христо Христов, кмет на район "Младост" във Варна, който, научаваме, продължавал да се опитва да "разшифрова" последните нишани от "контрольорите", наблюдаващи активностите на ДАНСаджиите. Всъщност оперативните, участвали в акцията на 13 август, няма от какво да се оплакват.

Командировката на денсърите през четирите дни на финала на операцията преминаха в специални условия - 240 кинта на вечер в луксозните условия на хотел, намиращ се в близост до ДКС във Варна. Обаче лошо - единият от ДАНСаджиите бил изловен в нерегламентирани контакти с приближени до Христо Христов. Лошо. След наградите дали не идва ред на арести на денсъри, участвали в реализациите по разработката "ФЕЯ"?!

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО