Лютви Местан издъни Схемата на Ахмед Доган. Фасоните с английския посланик са порнография

Лютви Местан тежко се изложи пред Диана Найденова в ефира на Нова тв. Това е гафът на кампанията - официалният "лидер" на ДПС показно гази закона. Сетне се обяснява с Д.Н., че това ставало в деня на езиците в Европа. Местан влезе в обяснителен режим. Обвини журналистката в "монтаж". Този наглец утре може да се представи за прероден Сергей Айзенщайн. Дудненето му за "монтажа" е перверзия, поредната врътка на роден страхливец, това е Местан - роден страхливец, пъзльо, който пожълтява гащите, когато го привикат в Сарая. Този е срам за достойните български турци. Този е безсрамник. Ченгето от ДС го нямаше в Медовец през ФЕВРУАРИ 1985 г., когато нашите ученици ни се радваха със спасителното за тях - "Муалим гялди", защото знаеха, че ще се обръщаме към тях с САМО С МАЙЧИНИТЕ ИМ ИМЕНА - Емине беше Емине, не беше "Емилия", "Павел", страхливецо, шлякан! Край нас имаше пирамиди от автомати, край нас имаше десетки милиционери. Е, не ни уплашиха. Застанахме, ние, християните! Ти си жалък страхливец, Местан, измисленяк. Доган да ти бере срама!

И сега доносникът на ДС Лютви Местан-"Павел" ще определя кои са "моралните цензори". Кой си ти, бе, нещастнико? КОЙ? Не се ли посираш от страх от Делян Пеевски? Докато ние го спирахме да не стане шеф на ДАНС, ти къде беше, бе, страхливецо, жалък?! Публична тайна е, че докато "Павел" се лигави с Диана Найденова, Делян Пеевски работи "на терен". В това време "Павел" плаши гаргите, че щял бил да говори на турски пред английския посланик, който впечатли законопослушните българи със старанието си да учи български език - не турски. Ей, Местан, къде беше ти, ченгенце от ДС, когато защитавахме правото на нашите ученици в Медовец да говорят на турски? Къде беше, ченгенце шубелисано? Няма да ти мине номерът, наглецо! Мръсните врътки с назначените от службите "националисти" няма да минат. Не и този път. Колкото и пакети с карантии да раздадете на "Курбан байрям" в циганските махали. Колкото и да ви слугува Бойко Методиев Борисов - дали след телето за сюнета във Венец е приготвил коча за "Коч байряма"?!

Лютви Местан издъни схемата на Ахмед Доган. Фасоните с английския посланик са порнография. Пъченето с Ердоган е малоумие - босът на Турция е поставил такива условия, че "фундаменталистите" в ДПС ще трябва да напъдят всички ГЕЙОВЕ и "ГЯУРИ" като Данчо Ментата. Десарчето "Павел" да сключи "мъжки облог" с някой от ГЕЙОВЕТЕ в ДПС, които са поставени в зависимости - кокаин, кубински любовници, мангизи за масрафа от бандити, а не с измисленяк като Мишо Миков. Колкото до разговора за Делян Пеевски, който Лютви Местан-"Павел" уж предлага, да не се праска толкова слугата на Ахмед Доган, защото може и да му пуснат "немонтирани записчета на терен". Леко, мебелите, Местан, казваха софиянци-кореняци, когато ти си се подвизавал като "Владимир Зидаров", защото си бил страхливец, а не защото милиционерите на Тодор Христов Живков бяха толкова страшни. И какво като ти пуснат гювеч на вота - ще бъдете отвън, ще си почивате "в политическия процес", даже шубелия като Б.Б. няма да може да промени това. И не за друго - Ахмед Догтан си умира да се прави на "благороден победител". Само гледай, Местан, само гледай.

Опитът на Лютви Местан да влезе в ролята на Ахмед Доган с "порционите" от Кочан на 16 юни 2009 г. беше трогателно безпомощен. Само неграмотник като Бойко Борисов може да се впечатли от толкова смешен суетник. Жалкият опит на Лютви Местан-"Павел" да се вживее в ролята на "бос" овони България. Отворете прозорците. Отворете душите си. Бъдете смели. Мършите треперят. Няма парички - чакат ги протести и МАЧКАНЕ всяка зима. Ердоган постави условия и не обеща мангизи. Изхвърлящините на "Павел" са евтин блъф. На 5 октомври силно разочарованият от изборните резултати Бойко Борисов, разчитащ на такива като Красен Кралев, отърквал се около "дружка" на Сокола като Христо Ковачки, ще бъде изправен пред съдбовен избор - да върти "малки музикални форми" на слугите на Ахмед Доган, или да признае провала си, преглъщайки горчивината от "пировата победа". България видя наглостта на "Павел" - Боко го дЕБНЕ спасение отвсякъде...

Любомир Живков

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО