Миков привика Клисарова, предлага и партийна кариера. "Вътрешното разследване" за "пазарувани чавки" ще се провали

Михаил Миков привика на пожар проф. Анелия Клисарова в София. Защо ли? Да не би да е заради вакханалията с "моралните курви" и курбанджиите в БСП-Варна? Да не би да се е въртяла "търговия с чавки"? Две седмици преди изборния ден Борислав Гуцанов отвори очите на Михаил Миков за "чавките". Мая Манолова не успя да го размърда с "неформалния разговор". Мишо Миков и Димитър Дъбов проводиха "спецекип" да помага на Клисарова. Боби Гуцанов се беше активирал и уверяваше лидера на БСП, че ще прескочи летвата с "чавките". Трябвало да спасяват професорката. Гуцанов наистина събра два пъти повече "чавки" от Анелия.

Сега гузният Миков кани Клисарова, за да й предложи да стане партиен член и да реформират варненската организация заедно с Борко. Колкото до слуха, че Михаил Миков щял бил да стартира процедура за изключването на Красимир Янков от БСП, това е откровена идиотия. Ако Мишо Миков си го позволи, корпоративните задкулисници, които връткат БСП, по-скоро ще изритат него, отколкото да му позволят да си разиграва коня и да си разширява маневреното поле, разтоварвайки се от "посредници". Шишко и "Бедствието Станишев" все още контролират онези, които се правят на "контрольори" - Дъбчето и СИКаджията и без това са на Дузпата.

Няколко дни преди вота написахме, че Анелия Клисарова "гори". Поставихме под въпрос дали БСП ще успее да вкара трима депутати от Варна - Ангел Найденов, Красимир Янков и Борислав Гуцанов, но бяхме категорични, че Анелия Клисарова "изгаря". Първите двама в нашето класиране влязоха. Гуцанов отпадна на финалната права, защото имаше две базисни грешки в анализа - че Красимир Янков нямало да получи повече от 1500 "чавки", и че БСП ще вземе 46-47000 гласа в 3 МИР-Варна. Не би. За всеки, повтаряме, за всеки обективен и осведомен наблюдател беше ясно, че операция "Сандвич" на Клисарова и Гуцанов срещу Янков ще се провали.

Красимир Янков работеше на спокойствие в областта. Получи мощна подкрепа от печени изборджии. Не само от БСП. Мишо Миков ще провали "вътрешното разследване", което стартира с привикването на Анелия Клисарова, защото се прави на улав. Лицемерието му е потресаващо. Само имбецил под запрещение нямаше да влезе в час по време на кампанията на БСП във Варна какво наистина се случва. Миков не прилича на малоумен. Тогава? Самото изпращане на "спецекипа" в подкрепа на Анелия Клисарова показва, че Дъбчето и Миков са били наясно с "процесите". И? Сега на пожар привиква Клисарова. Мирише на "ресто". Красимир Янков поиска главите на виновните за изборната катастрофа и Михаил Миков прилага апаратни хватки. Тъпо.

Ало, Миков, някой друг освен нас да е алармирал, че БСП ще претърпи КАТАСТРОФА във Варна? Бедна ти е фантазията Миков какъв интерес предизвикаха тези публикации. Наистина нямаш хабер. Това е знак. Червените във Варна са бесни - освен "чавкаджиите", разбира се. Те все пак са малцинство. Все още. Ако така ще я карате, БСП-Варна ще се превърне в жалка клиентела - за местни избори, за предсрочни парламентарни вотове, за "Бойко президент". Догодина Бойко Борисов може да напазарува "чавкаджиите" от БСП-Варна на килограм. Шишко ще наблюдава процеса чрез меверейски "пиленца" и Цайса. Завършихме, както казват приятелчетата на Дъбчето в ДАНС.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО