Не е ясно къде е засечен последният разговор на изчезналия режисьор Паунов

"Не можем да кажем коя клетка на мобилен оператор за последно е засякла активност на телефона на изчезналия режисьор Захари Паунов. Можем само да добавим, че до момента той не е намерен и че се прави всичко възможно за издирването му". Това заяви говорителката на полицията във Варна Ивана Милева на въпрос на вестник "24 часа" къде и кога за последно е бил засечен телефонът на изчезналия преди 12 дни продуцент. Думите й бяха потвърдени от шефа на ОД на МВР в морския град Николай Калчев, който добави, че и досега разследващите нямат никакви следи от Паунов.

Съпругата му Ирена Муратова обяви, че последната активност на мобилния му апарат е била във Варна, вероятно когато се е качвал на автомобила си "Хонда Сивик" след напускането на хотел "Черно море" на 18 октомври по обяд. Появи се нова версия, според която Паунов е провел последния си регистриран разговор, когато вече е бил на магистрала "Хемус" на път за София.

"Сам по себе си фактът на изчезването не ни дава повод да мислим, че е извършено престъпление. Не се знае и на чия територия е изчезнал Паунов", каза говорителят на окръжната прокуратура Радослав Лазаров. От случая с режисьора се заинтересува германският частен детектив Андреас Гьотик, който продължава да търси във Варна изчезналия в началото на юли немски турист Ларс Митанк. Той се изгуби в района на летището, близо до магистралата за София.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО