Червените и ДПС в паника. "Гоце" пласира Вили Жечев за областен на Варна?!

Леле, що стана?! "Тъстовете" се сбраха миналия уикенд да кадруват. Не им се получи, както се надяваха. Стоян Пасев, сегашният областен управител, внезапно стана вариант за "титуляр". Обаче. Бойко Борисов трябва да маневрира. Ицо Ламята му е скъп, Краси Маринов-Тъста, не толкова, пардон, но премиерът нямал нищо против С.П. да остане областен управител за цял мандат. Лошото е, че трябва да се задоволяват партийни мераци на коалиционните партньори. И така - кого по-напред.

Докато "реформаторите" се опитваха да извиват ръцете едновременно на "Бойко" и на Цветан Цветанов, внезапно черна котка им мина път. Печени кадровици в ГЕРБ яко ги нахокали, че не би трябвало да имат чак такива лакоми очи за уреждане на свои хора в Областна управа, защото са пословични с провала си - Добрин Митев, естествено. И още - Меглена Кунева заформила "паритетна схема" на Радан Кънев...

"Реформаторите" продължават да напират за Областна управа. Само дето имат корава конкуренция. Няма как - Ицо Ламята може да му е скъп на Б.Б., но това не означава, че Маджо, марковата маичка на комбината между "азбукарите" и гербаджиите, му е по-малко важен. Не че Маджо лобира директно за човека на АБВ във Варна, но всеки се съобразява с тази емблематична "марка". Двете СИКаджийски схеми се "нулират". И остава "чистата" партийна игра.

Разни смешковци край Иван Портних се опитват да пласират Кристиян Богоев, главен секретар на Община Варна, за да да "разтоварят" шефа си... Ванко веднъж вече се набучи с масонска интрига заради К.Б. Нали точно Кристиян Богоев го заведе на 26 февруари т.г. в мазата на брат Александър (Ганчев) на ул. "Братя Шкорпил" за среща с VIP-"зидари". В сравнение с топмасон като Брат Вили Жечев, Кристиян не може да се класира. Вили е №1 за Георги Първанов и Румен Петков за областен управител, ако "тъстовете" не успеят да се преборят за Стоян Пасев.

Ако Бойко Борисов даде Областна управа на "азбукарите", ще си създаде проблеми с "реформаторите". Те си имат човек - Васко Василев, не е шегичка. В същото време Ивайло Калфин и Румен Петков наобиколиха Варна и събраха CV-та. Те, милите, щели да поемат цялата Областна управа, а не само ръководното тяло. Да видим. Ако арх. Венелин (Вили) Жечев наистина стане областен управител, жална им майка на интригантите от времето на Кирил Йорданов - ще издухат паяжините да се натягат за уреждане със службички.

В петък Вили Жечев е приемал кандидати едва ли не като областен в култово кафене до базата на Жеко Лимона. Първо наминал Славчо Славов, бивш заместник-областен управител по времето на Данчо Симеонов. С.С. бил поканен за главен секретар, но не от Брат Вили пряко, а чрез мастити хора на "Гоце" и масони край Брат Румен Петков. След Брат Славчо край Вили се усукал и Данчо "ВКР" Симеонов. Леле, Вили, леле, приятелю, голяма навалица край теб. Представяш ли си, ако наистина "Бойко" кандиса за хатъра на "Гоце" и те направи областен управител. Малииии, ужасссс, здрава метла ще играе в Областна.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО