Кирил Йорданов: ТИМ не е точната представа...

Жени Марчева направи едно интервю с Бойко Борисов. И толкова. Жалко. Онова с Цв.Цв. не се брои - тя си знае защо. Обаче дори тогавашната услужливост е нищо в сравнение с безличността на опита й за тв интервю с Кирил Йорданов, бивш кмет на Варна. Изявата на К.Й. в телевидението нямаше да заслужава и две думи като коментар, ако не беше преиграването му за ТИМ. "ТИМ не е точната представа... Става дума за държавно творение... Аз не съм създание на това творение...". Кириле, леко мебелите, Кириле, казват "тарикатчетата" край Италианския лицей в София.  

През 1999 г. кой те подкрепи за "чувствителните схеми"? През 2003 г. ТИМ само дето не те осинови по време на кампанията. През 2007 г. - също. Е, когато се върна от Барселона през октомври 2008 г. и се срещна през една сесийна сряда, късен след обед, с Марин Митев, президент на холдинга, и не се доразбрахте за стадиона, вече стана друго. Апропо, колко пъти шофьорът ти Димчо излизаше от офиса на ТИМ в банката и дори не се пазеше от "щракащите момчета" отсреща?!

Кирил Йорданов не е голям приятел на истината, когато реди притворно, че не се страхувал. В газетите пласира имена на свои врази, които му заформили "сценария" за политическото му ликвидиране. В тв интервюто се разсейва. Описва личностно противовопоставяне на политици през 2010 г. Кириле, кажи си за сблъсъка между Борислав Гуцанов и Павел Димитров, който в началото ти беше толкова удобен. На 31 март 2010 г., когато арестуваха с джандарски екшън Боби Гуцанов, ти много ли беше нещастен, пардон?

Кириле, Пламен Горанов, Бог да го прости, не ти е виновен за травмата, клеймото и прочие душевни терзания. Колко пъти те предупреждавахме през лятото на 2011 г., само ние, не и твоите "придворни журналки", които първи те оплюха, когато падна, че не бива да се кандидатираш за четвърти кметски мандат, защото е малоумно и НЕЧИСТОПЛЪТНО - от областен управител, назначен от Филип Димитров, премиер и лидер на СДС, до подкрепата на БСП, та до "личен избор" на Бойко Борисов, бос на ГЕРБ. Кента...

Кой може да му е виновен на такъв политически "чистофайник"?! ТИМ наистина не е точната представа. Когато о.р. ген. Богомил Бонев ми звънна на 21 май 2004 г., без да знае, че става дума за "ЧРД", за да ми се жалва от теб - джиповете на мутрите били под прозореца на кабинета ти, а той не могъл да влезе при теб, се изненадах - нали уж бяхте близки. На другия ден един боец с "точна представа" ми отговори на въпрос за твоята особа - "Дреме ми на шишарката!".

ЛЮБОМИР ЖИВКОВ

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО