Маргинали, контролирани от червени задкулисници, тестваха "протестния потенциал". Борисов бесен на "тъстовете"

Карикатурният опит да се провокират протестни нагласи сред варненци на втория ден от 2015 г. влезе в новините на телевиденията заради следпразничната суша. Не че имаше протест. Не че нещо ще произлезе от поредното размятане на ликовете на едни и същи политико-икономически "фигуранти", както казват нашите руски приятели. Маргинали, контролирани от червени задкулисници, тестваха "протестния потенциал".

Едни и същи "протестъри" срещу едни и същи "нотабили". Е, с една разлика - вместо портрет на Кирил Йорданов, закачиха кадро на Иван Портних. Кметският портрет бе първият, който полицаят свали. Шефовете на ТИМ не ги пипаха дълго, както и портретите на Янко Станев и Пламен Орешарски. Сетне всичко бе премахнато. На "протестърите" очевидно не им дремеше особено. Целта явно бе да си "препикаят местообитаването".

Не спираме да пишем за прилапването на ключови капии във Варна от "тъстовете", не спираме да критикуваме остро и с факти кмета Иван Портних. Ако не знаехме със сигурност кои червени интриганти си мерят контрола върху дежурните маргинализирани "претестъри", одма щяхме да заподозрем Ванко, че си поръчва карикатурна акция, за да омерзи варненци от протестни действия.

Час след почистването на района червени влъхви установили, научаваме, кой "бизнесмен" стои зад акцията, която целеше тестването на "протестния потенциал". Комбинативният играч е в прекрасни отношения със знакова фигура като Кр. Маринов, известен и като тъст на кмета. Какво излиза? Да не би "тъстовете" да държат в неведение Иван Портних за оперативните си комбинации?!

Внушението е очеизвадно - Иван Портних трябва да се освободи от "старите играчи", за да останат на Терена само "тъстовете". Да бяха се сетили да опнат и своите портретчета връз въженцето, да не бие на очи липсата им. Но така пък нямаше да си кажат варненци, че те са истинската управленска алтернатива за Варна. Комично упражнение заформиха "тъстовете", сдушавайки се с едно от крилата на БСП-Варна.

Неистовото желание на "тъстовете" да контролират всички процеси в града ги осветява, а това е противопоказно за икономическите им интереси. Наши агенти на дълбоко прикритие в обкръжението на Бойко Борисов докладваха, че лидерът на ГЕРБ бил бесен от интригантското активизиране на "тъстовете". Междувременно Б. е заръчал на играч, наричан "Медената питка", който посредничи между Кр.М., Цв.Цв. и "бизнесмена", да провери до каква степен са замесени "тъстовете" в провокацията.

Всъщност тези проверки са излишни. Пейчо Пейчев, заместник-кмет на Варна, който заместваше Иван Портних по Рождество, е в доказано "топла връзка" с Красимир Маринов от години. Осведомени сме, че знакова фигура като нашия приятел Пламен Градинаров, поддържащ приятелски отношения с "бизнесмена", е напълно наясно кой и защо е поръчал акцията. Факторите в БСП, които подкрепят Данаил Папазов за "независим" кандидат-кмет на Столетницата, са против подобни "тествания".

Пейчо Пейчев бе засечен от наши агенти на приятелски обяд в петък. Никак не изглеждал кахърен от маргиналната акцийка. Няма и защо - карикатурният "протест" беше изцяло контролиран от доверените лица и "бившата агентура", пардон и прочие.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО