Предлагат на Бойко Борисов бивш депутат за шеф на ТЕРЕМ-ВРЗ-"Флотски арсенал"-Варна?!

Сочен слух плъзна из варненските гербаджийски потайности. Намазан бивш депутат от ГЕРБ-Варна се усуквал около приятели на премиера Бойко Борисов във Варна, за да го уредят за шеф на ТЕРЕМ-ВРЗ-"Флотски арсенал"-Варна. Името на депутата засега се пази в редакцията - малко "съспенс", пардон и прочие, няма да навреди. И още - ако го осветим в този момент, кадрите на Павел Димитров, който си връща влиянието в обкръжението на Водача на ГЕРБ, може да го изпържат яко и да осуетят инсталирането му на позицията.

Бившият депутат на ГЕРБ, самопредложил се за шеф, преди години работеше в мощна фирма в морския бизнес, която се конкурираше с "Бон Марин" на Жоро Бонин, успешен бизнесмен, близък до Корпорацията. Не че фирмата на ексдепутата не беше "гъста" с корпоративните шефове, които са незаобиколими фактори във Варна, и не само, от години. Междувременно от София идват противоречиви сигнали за прокобяваната смяна на Георги Стойков, директор на "Флотски арсенал".

Очевидно Бойко Борисов не иска да си открива няколко фронта едновременно в морската столица. Ако протестите на пристанищните работници и на служителите във "Флотски арсенал" съвпаднат, това ще нагнети атмосферата, когато на практика предкампанията за местните избори тече с пълна сила. Премиерът е доказал, че не се трогва от кадровите мераци на бивши депутати.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО