Главсекът на МВР сменя "Пуйчето" на Шишко с "Патицата" на Цайса. Поръчкаджиите от "Външно" се ослушват

"Във варненската дирекция на МВР има проблеми. Създала се е благоприятна криминогенна среда. За да си на последно място, очевидно има проблем. Всички тези неща ги знаем - море, курорт, гастрольори, но обективният въпрос е защо тогава в Бургас нещата не са така.", заяви главният секретар на МВР Георги Костов. Главсекът обяви, че ОД МВР-Варна е на последно място по разкриваемост, здрасти, че бързам, редеше Белия, докато дънеше "Бойко" на карти. И какво следва от последното място - шут за "Пуйчето" ли? Да не се разгневи емблема като Делян Пеевски?!

И като го махнат "Пуйчето", какво ще се случи - ще тропосат друго протеже на Шишко ли? Вместо "Пуйчето" на Шишко - "Патицата" на Цайса, да речем. Няма друга такава порнография. Гавраджийска гаргара е отношението на височайшите меверейци и "Бойко" към варненци. Изписахме си писането да редим поименно изборджиите, купуващи ромски гласоподатели по разпределени секции. Никой не си мръдна пръста. Такава задача беше поставил Шишко на Гелосания. Да не би Георги Костов да разкрие схемите "със задна дата", както обича да казва напоследък Бойко Борисов?

Междувременно поръчкаджиите от "Външно наблюдение" във Варна се ослушват. Притеснили се, научаваме, че софийските им "контрольори" може да ги похарчат за участието в мръсни схеми. Напразно треперят. "Бригадирите" им в столицата планират нови нерегламентирани ченгеджийски активности - ще има нови мръсни поръчки. Да му мисли Румяна Бъчварова, която щяла била да представлява гражданите, ех, в МВР. Да не говорим за главсека Георги Костов - него няма да го бавят като Гелосания, ще отиде "курбан" при първата остра необходимост за "кризисен пиар".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО