ПОЗОР! МВР–ВАРНА РАЗСЛЕДВА "АФЕРА" – КОЙ НИ БИЛ ИЗТОЧНИК, ЧЕ ШЕФ НА "КРИМИНАЛНА" СЕ СРЕЩА С НАРКОБОС, ВМЕСТО ДА РАЗРОВЯТ МАФИОТСКАТА "СИМБИОЗА" МЕЖДУ БАНДИТИ И ЧЕНГЕТА!

На 17.03.2015, точно в 10:33 часа АФЕРА написа, че пет минути по-рано във варненската дирекция на МВР са влезли заедно сегашният шеф на "Криминална полиция" Вълчан Вълчанов, ексшефът Стоян Гунчев и боса на нарко"Фирмата" Веско Жеков, след като навън дружески са си пушели цигарите. Публикацията ни бе озаглавена: ШЕФЪТ НА "НАРКОФИРМАТА" ИЗПУШИ ЦИГАРА С КРИМИ-ЧЕНГЕТА И ВЛЕЗЕ В СГРАДАТА НА ОД НА МВР – ВАРНА

В нея написахме дословно:
"ВЕСКО ЖЕКОВ точно преди пет минути корифеите на "полицейската криминална мисъл" във Варна – Гунчев и Вълчанов от "Криминална полиция" към ОД на МВР – Варна, след като си изпушиха цигарите спокойно и заедно навън, влязоха в сградата на Вътрешната дирекция в морската столица с лицето Веско Жеков, известен като бос на нарко"Фирмата".

Както е известно Веско Жеков е от най-любимите лица на ченгета и прокурори във Варна. Жеков е известен като бос на нарко "Фирмата", който пролежа три дни, цифром и словом, по т.нар. варненско мегадело и бе пазен от "мега"прокурорката Стефка Якимова и ексшефа на ОД на МВР – Варна Димитър Димитров. Жеков винаги е бил толериран от бопаджии, крими-ченгета и който още се сетите на високо ниво в ОД на МВР – Варна.

Името му за пореден път бе набутано и по новото дело "килъри", сътворено от ексглавния секретар на МВР Светлозар Лазаров, в което като шеф на ОПГ бе изтипосан Черния Роди. Брилянтни източници от ОД на МВР – Варна, коментираха за АФЕРА: "Наближава туристическия сезон и трябва да се взимат важни "кадрови" решения. И "босът" Жеков дойде да си нагледа кадрите тук". Жеков паркира "Порше Кайен"-а си с номер 2111 пред Дирекцията, а вътре Гунчев, Вълчанов и Жеков се заключиха в кабинет на четвъртия етаж, откъдето се чуваше бурен смях. Кабинетът не се отваряше дори при почукване от страна на колеги. Рандевуто продължи половин час. Гунчев с джипа С8018, Мицубиши Паджеро, черен мат си тръгна от Дирекцията в 17 часа."

Вместо моментално да разследват какво прави наркобос с "корефеите" на "криминалната мисъл" толкова време, аверската, хилейки се, в кабинет вътре в Дирекцията на МВР – Варна, СКАНДАЛНО И ПОЗОРНО, МОМЕНТАЛНО ЗАПОЧВА ТОТАЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ КОЙ Е ИЗТОЧНИКЪТ НА САЙТА "АФЕРА" И КОЙ Е ИЗДАЛ МАФИОТСКО-ЧЕНГЕДЖИЙСКОТО РАНДЕВУ.
ВЕСЕЛИН ВЪЛЧАНОВ

След публикацията на АФЕРА, първоначално висшите ченгета в морската са се посрали от шубе, след което сегашният шеф на "Криминална полиция" Веселин Вълчанов се е взел в ръце и по традиция е започнал масирано разследване кой е източникът на АФЕРА и кой е изпортил срещата.

Препитвани са служители на ОД на МВР – Варна, препитвали са постовите, които пазят сградата на варненската вътрешна дирекция.
Веселин Вълчанов лично се заел с разследването откъде е изтекла информацията към сайта АФЕРА и "кой online e изпържил "работата" на Веселина Томова". Служители на ОД на МВР – Варна са плашени с уволнение, като Вълчанов, който няма никакви права нито да назначава, нито да уволнява и мухите, кацащи по прозорците на Дирекцията, заплашвал, че ще уволни онези , които били издали информация на АФЕРА.

А КАКВО Е ИЗДАДЕНОТО, АПРОПО – ЧЕ МАФИОТСКИ БОС Е БИЗ–БИЗЕ С ВИСШИ ЧЕНГЕТА ОТ ВАРНА, ДОТАМ, ЧЕ СИ ХОРТУВАТ И СЕ ХИЛЯТ С ЧАСОВЕ ПО КАБИНЕТИТЕ В МВР – ВАРНА!

Директорът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев, известен като "Пуйчето", пак по традиция проспал "случая" – и вместо да провери вярна ли е информацията, публикувана в АФЕРА, и от какъв зор наркобос се мотае из Дирекцията с шефове на "криминална полиция", е допуснал ченгетата да разследват кой изпял информацията на Веселина Томова.

Както вече писа АФЕРА това не се случва за първи път. След всяка публикация на АФЕРА, която вади на показ корупционни схеми в ОД на МВР – Варна, следва зверско разследване кой е източника на АФЕРА. По същата схема АФЕРА и Веселина Томова попаднаха и в разработката "Червеи", която стартира именно от морската столица, и в която наравно с некадърните ченгета от много професионализъм и акъл се набута и шефката на Варненски районен съд Ерна Жак Яков Павлова, която подписа незаконните им искания за контрол над трафичните данни на АФЕРА.

АФЕРА вече първа и единствена информира, че утре пристига масирана проверка от МВР, която ще разпердушини ОД на МВР – Варна. Групата е в състав, колкото футболен отбор и половина. Нека сега "пуйчетата" да отговарят каква работа има наркобосът Веско Жеков в Дирекцията на МВР – Варна. И да дадат обяснения, вместо да разследват престъпления, защо губят парите на данъкоплатците да водят следствие кой, къде, как видял "Жеков, Гунчев и Вълчанов" и ги "предал" на АФЕРА.

Нека да дадат обяснение и докладвал ли е шефа на „Криминална полиция“ Вълчанов по надлежния ред срещата си с наркобоса Веско Жеков, проведена в ОД на МВР – Варна, докладвал ли е и "резултатите" от тази среща по надлежния ред и в качеството си на какъв Вълчанов разследва медия, в лицето на АФЕРА, написала истината за поредната им скандална издънка.

АФЕРА сто пъти написа на "пуйчетата" и "ебатитата", че не са й нито в категорията, нито на класата и по никакъв начин няма как да прихванат източниците ни. Първо, защото "търсещите" "пуйчета" са некадърници и второ, защото АФЕРА си върши качествено работата, за която е призвана – да вади кирливите ризи на властта, оплетена в корупция.

Дни наред, вместо да се занимават с онова, което трябва да вършат, висшите ченгета разследват кой издал "четата им и заверата им с наркобос" на АФЕРА. Министър Бъчварова, бягайте сега да се "посъветвате" с Борисов, както признахте, че правите, като какво ще ги правим сега "пеевските" "пуйчета" и кои "патки" да сложите на тяхно място!

Afera.bg
На снимката: Шефът на "Криминална полиция" – Варна Веселин Вълчанов

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО