БСП оглежда кандидат-кметове в събота. Папазов потъва, Преслава пее за Гуцанов и Клисарова

Забравихте ли вече Данаил Папазов, който през декември беше нарочен за "скрит кандидат" на БСП-Варна за кмет на града, подкрепен от знакова фигура като Делян Пеевски, без пардон за гаргарата. Няма да припомняме резервите си към двата медийни пласмента. Всеки може да влезе в архива на сайтовете ни и да си заформи справчицата. След отстраняването на Борислав Чапаров, сочен като близък до Данаил Папазов, от шефското място в пристанището настъпиха "необратими процеси". Бойко Борисов очевидно е преценил, че Данаил Папазов, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП плюс Делян Пеевски, би се превърнал в заплаха за втория мандат на кмета на Варна Иван Портних и се задейства.  

Междувременно Борислав Гуцанов се активира. Миналия петък се срещнал, научаваме, с мастит бизнесмен (Не е този, за когото си мислите, но може и той да е бил на Малдивите...). Двамката обсъдили профила на възможния печеливш вариант, да не повярва човек, за кандидат-кмет, издигнат или подкрепен от БСП-Варна. "Борко спретна комбинация и спря Пламен Стоянов. Наложи Цонко Цонев за областен председател.", ниже доверително и леко интригантски наш човек от Столетницата в морската столица. Боби Гуцанов си реднал срещичка на четири очи и със Сергей Станишев. Пиарите на Джуниър работеха за лидера на ПЕС по време на форума на БСП в комплекса на Георги Гергов през уикенда.

Лобито на Борислав Гуцанов се стяга за пленума в събота. Очаква се люта битка за кметската кандидатура на червените. Данаил Папазов все повече потъва като "независим, подкрепен от БСП". Джуниър се прави на хибрид между умряла лисица и притаена невестулка. Подпитва влиятелни съпартийци какви са шансовете на Анелия Клисарова. Отписал е Данаил Папазов като конкуренция. Преди да литне за София, Борислав Гуцанов ще подгрее своите хора с концерт на Преслава в петък. Шпиони на ГЕРБ събирали инфо за хонорара й. "Тъстовете" били любопитни откъде имал пари Боби Гуцанов за подобни скъпи мероприятия.

Красимир Янков готви "ресто". Асен Дебелия вече е строил групите зад компютрите, за да размажат Борко Гуцанов. Троловете на Дебелия генерират посещения в текстове, отразяващи активностите на Краси Янков в сайтове, които обслужват срещу "ресурс" давателни лобита от "Позитано" 20. "Краси няма да пусне фъндък на Боби в София. Кандидатът на БСП-Варна няма да е човек на Гуцанов.", отсича приближен на Димитър Дъбов и Бате Асен (Марков), известни като "червените кукловоди". Да видим. Процесът тръгна... Апропо. Забравете за Данаил Папазов, ако Делян Пеевски го "отпише". Преслава ще лапне хонорара, а червените лагери във Варна ще си връщат "ресто" със "сладки отмъщения".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО