Червените в "Аспарухово" искат Борислав Гуцанов за кмет на Варна. Анелия Клисарова май ще се измъкне от капана


Леле, що стана?! Борислав Гуцанов и проф. Анелия Клисарова вече не "вървят рамо до рамо" в номинациите за кандидат-кмет на "морската столица" на БСП-Варна. Деликатната и крехка Анелия Клисарова май ще се измъкне от капана, който и готвят с пласирането й като кандидат-кмет. Професорката може да почерпи, че в "Аспарухово" не са я номинирали. Наши агенти чинно докладваха, че по време на партийното тържество за "ЧРД" на Джуниър на 17 юни вечерта в "Мерси" е изглеждало сякаш, че "Ани я натискат да приеме..."

Ако кандидатура на Борко Гуцанов не се приема еднозначно от единия клан в БСП-Варна, професорката ще бъде игнорирана от част от "организираните избиратели" и на двете фракции. Хората на Красимир Янков я възприемат като протеже на Боби Гуцанов, а неговите активисти едва ли ще си дадат толкова зор в кампанията, както ако кандидат е шефът им. Вълчи капан. Останалото е процедура, редната в съобщението на пресгрупата на Гуцанов Джуниър.

"Районната конференция на БСП "Аспарухово" номинира избраниците си за местните избори тази есен. Делегатите единодушно  гласуваха за пост №1 в града, като партийна кандидатура да бъде предложен лидерът на варненската организация на партията Борислав Гуцанов. Според решението им предложенията на основните партийни организации за кандидати за кмет на общината от гражданската квота ще бъдат коментирани по време на градската конференция на БСП.
 
Шестима получиха номинации за поста кмет на район "Аспарухово"  - председателят на районния съвет на БСП в квартала Галин Трифонов, Милена Георгиева, заместник-председател на организацията в района и Валентина Велчева, която обаче си направи отвод, са партийните кандидатури. В списъка като представители извън партията са Мартин Златев и Галина Бакалова.

Сред предложенията за кандидати за общински съветници, които да попълнят листата на БСП на изборите през октомври, са Галин Трифонов, Милена Георгиева, Ирена Георгиева, Христо Боев, проф. Николай Джагаров, Жанет Василева и Веска Димова. Вътрешнопартийната кампания преди местните избори продължава и в останалите райони на града. Предстоят конференции на организациите в "Одесос" и "Приморски". След това ще се проведе и градска конференция на БСП."

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО