Ало, американците в Амбасадата, ще защитите ли Веселина Томова от МВР-натиска?!

Меверейците нямат спирка, когато решат да притискат неудобни журналисти. Публична тайна е, че сред най-неудобните за тях е Веселина Томова, собственик и главен редактор на сайта "АФЕРА". Четем текста за меверейския натиск и не вярваме на очите си. Одма се сетихме за прононсираните "защитници" на свободата на словото в американското посолство, тъй като е очевидно, че там са съчинителите на заготовките за прословутия доклад на Държавния департамент на САЩ за България, в който пишеше за "автоцензурата". Ало, американците в Амбасадата, ще защитите ли Веселина Томова от МВР-натиска?! Или ще продължите да лицемерничите за "автоцензурата" сред журналистите в България.

Обрали храма в Шипка, прогърмяха сайтове в деня, когато цивилен полицай звъни на вратата на Веселина Томова. Не се ли сещате кой беше от Шипка? Как може? Румяна Бъчварова не беше ли от Шипка? Може ли министърката на вътрешните работи, която медийните близачи възторжено посрещнаха като носител на нов "дух и стил" в МВР, да обясни защо меверейците не търчат по следите на грабителите на храма, а се опитват да газят и мачкат журналистка, доказала, че "Този живот е за смелите!"?! Не стига, че меверейците станаха за смях с издирването на Ембака, а сега ни връхлита и мракобесието срещу Веселина Томова. Позор!

Апропо. Бойко Борисов ще покани ли отново Веселина Томова на кафе в Бояна като на 30 април 2011 г., за да се поразговорят за "тарикатчетата" в ГЕРБ-Варна и ОД на МВР-Варна?

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО