ВЕСЕЛИНА ТОМОВА: ОТВРАТ! ВИЖТЕ КАК ЗАВЪРШИ ПРОВЕРКА В ДАНС! ЩО НЕ МЕ ИЗВИКАХТЕ НА "РАЗПИТ", БЕ, МИХЛЮЗИ?!

Във връзка с безумието на МВР, което ми прати цивилно ченге на вратата вкъщи, за да ми връчва призовка "за разпит" заради вътрешна проверка (?!?!) на МВР по случая с полицайката Анна Витанова, ще направим един зловещ и убийствен паралел.

След гръмването на аферата "Червеи", в която поради умишлено бездействие на главния прокурор Цацаров, служби и МВР, единственият обвиняем досега е бившият шеф на "Вътрешна сигурност" Тодор Костадинов, във Варна бе направена проверка в ДАНС – Варна, за която писа АФЕРА, изпратена от ръководството на ДАНС. Както неведнъж писа АФЕРА по "Червеи", тотални безобразия бяха вършени и от ДАНС – Варна, начело с шефа й Цветан Панайотов.

Знаете ли какъв е резултатът от тази "велика" проверка в ДАНС? Знаете ли как привърши уж "великото" разследване за зулумите по аферата "Червеи" на Цветан Панайотов, дето уж щяха да го "разстрелват" с тази проверка, дето едва ли не го чакаше страшно уволнение, дето самият Цветан Панайотов се "поболя", кри се като мишок, а пък ТЕ го търсиха, търсиха и така не го намериха, за което своевременно ви уведомяваше АФЕРА?

Знаете ли как привърши това позорно некадърно, умишлено покриващо престъпни действия, дело, наречено "проверка на ДАНС – Варна?
Докато ТЕ го търсиха, пък не го намираха, шефът на ДАНС – Варна Цветан Панайотов взе, че сам ги "намери" и си пусна заявление за освобождаване ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ. И ТЕ, спец.корифеите на Меглената Кунева и на "библиотекарите" не му скършили хатъра на човечеца Цветан Панайотов и го освободили … по негово собствено желание.

Ей това са им проверките на тия поръчкаджии и невършещи нищо "агентчета", когато им кажат, че трябва да ПОКРИВАТ капиите на върховните безобразници в държавата. Куп столични дансанджии, "проверяващи" – командировъчни, хотели, море, пиячка, купон, гориво за служебни автомобили и накрая … Цветан Панайотов ОСВОБОДЕН ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ! Това са фактите.

Няма "Червеи", няма безобразия в ДАНС – Варна, няма престъпления, и на всичкото отгоре шефът на ДАНС – Варна - освободен по собствено желание, и то, тихичко, тайничко – никъде не е обявено, добре, че е АФЕРА, че да ви обади.

Що не ме извикахте на "разпит" по проверката в ДАНС – Варна за "Червеи", бе, михлюзи? Ами ми пращате ченгета да ми звънят на вратата и да ръмжат: "Ааа, значи отказвате да подпишете призовката, а?!", заради Анна Витанова. Значи, като е за тъпите ви проверки по Анна Витанова – може, а като трябва да "разпитате" АФЕРА за престъпленията на ченгета, съдии и всякакви типове по "Червеи" – не може!

Щях да ви кажа за какво даже не ставате, ама ми е неудобно от думата. Все едно съм я казала.

Веселина Томова, Afera.bg

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО