Делян Пеевски подкрепя кандидата на Борисов във Варна. Папазов сгафи с оправданията за "Делян", Арман яко се проваля...

Нарочен за емблематичен професионалист като Арман Бабикян зрелищно се проваля в ролята си на пиар на "независимия кандидат-кмет" на Варна Данаил Папазов. КОЙ допусна грандиозния гаф Данаил Папазов да влезе в контрапродуктивен обяснителен режим за връзките си със знакова фигура като Делян Славчев Пеевски. В началото на тази седмица и за кварталните мастии във Варна стана безпощадно ясно, че Бойко Борисов и Делян Пеевски "са резнали китки" за Варна.

"Имам възпитани взаимоотношения с много депутати. Докато бях министър, бях в непрекъснат контакт с всички народни представители, особено с тези, които работят по транспорта и регионалното развитие. Разбира се, че съм се срещал през този период с Делян Пеевски. Познавам го от 1 ноември 2001 г., когато в един и същ ден бяхме назначени в "Пристанище Варна" със заповед на тогавашния министър Пламен Петров. Тогава се запознахме с Пеевски, той беше на 21 години и няколко месеца. Мога да кажа, че никога не съм имал проблеми с него в работата си на пристанището. След това съм се срещал неколкократно с него в качеството си на министър, а той – на депутат. Съвсем отговорно казвам, че Пеевски не стои по никакъв начин зад кандидатурата ми. Централата на ДПС във Варна никога не съм я посещавал и дори не знам къде се намира. Идвали са много хора от ДПС при мен да искат различни неща и да разговаряме по различни проблеми, докато бях директор на пристанището. Като работих в Министерски съвет, разбира се, че съм се срещал, защото ДПС бяха една от партиите, подкрепящи кабинета. Никога обаче не съм бил във връзки с ДПС – нито като член, нито като кандидат-член, нито като никакъв".

"Съвсем отговорно казвам, че Пеевски не стои по никакъв начин зад кандидатурата ми."
, заявява Папазов. Така е - не стои. Е, и? Не стига, че наистина не стои ОТЗАД, но и въобще никакъв го няма. Обаче Данаил Папазов се обяснява напоително, че "няма сестра". Политически и медиен фактор като Делян Пеевски не само, че не даде рамо на Данаил Папазов, а е предоставил целия си ресурс за публично въздействие на Бойко Борисов и Цветан Цветанов и те няма да пропуснат да се възползват от него за кампанията на Иван Портних.

Не само това. Видими отвсякъде "партньори" на Иван Портних заформиха в сряда в София "тайни срещи", леле, леле, с доверени лица на Делян Пеевски. Няма да уточняваме дали става дума за емблема като прекрасната Емел, не се налага. Кадрите на корпоративните играчи на летището чинно са докладвали, разбираме, за рандевуто на аеропорта в София преди полета на връщане. Дано поне от тях Данаил Папазов получи достоверно инфо, че няма смисъл да продължава с "опроверженията" за Делян Пеевски.

Светата истина изрича Данаил Папазов - Делян Пеевски не стои зад кандидатурата му, а дава рамо на кандидата на Бойко Борисов във Варна. Сашо е цепил баса за "победата на първия тур". Да видим.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО