Замесиха интереси на Сарая в смяната на шефа на РИОСВ-Варна. "Тъстовете" се черпят във "Водолей" за УВО-то

Опитите за информационно затъмнение около смяната на директора на РИОСВ-Варна, Венцислав Николов, са знак за тежка битка за преразпределяне на влиянието във властовото кадрово задкулисие.

Ни вопъл, ни стон, сред стана на "дръжките на микрофони". Медийните мършички на хранилка не смеят да шукнат, без да ги инструктират. Пиарите в Билдинга само следствие дето не са завели откъде е изтекло инфо. (Може и от Иван да е, Розалинке...)

Междувременно плъзнаха сочни слухове, че интереси на Сарая са засечени покрай пазарлъците около кадровата промяна. В.Н. беше добре поставен едновременно в лобито на "Прокопи" и в кръговете около "Делян", редят запознати.

"Защо се забравя, че между "Басейнова дирекция" и "РИОСВ" Венци беше край "Водстрой"?", пита закоравял кадровик в ГЕРБ. Нашият човек в централата на партията на Б.Б. твърди, че министърката била доволна от В.Н. и до последно го пазела.

В същото време източникът ни не пропуска да отбележи, че "Тъстовете" не се кефели от "Венци" и миналата седмица се събрали в култовото заведение "Водолей" в "Аспарухово" да се почерпят "за хубавата работа".

Кадровата вихрушка в РИОСВ не може да се заформи без съгласието на министър Ивелина Василева. Защо кадровият екшън се пише на сметката на кмета Иван Портних? Защо? Дали пък Емил Радев не е бил информиран "в реално време" за намеренията?!

Кому е изгодно да осветява недоволството на "Тъстовете" и най-вече на фракцията им в Областна? Обещанието за връщане в "Басейнова дирекция" означава ли, че "Водстрой" вече не са в Темата?!

bgsniper.com

 

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО