Цв. Цв. обяви Иван Портних за "добър стопанин" на Варна. Пропусна "собственика и стопанина" на Т.Ж.

Областният координатор на ГЕРБ-Варна Иван Портних на свой ред изтъкна организационната готовност на структурите на партията във Варненска област по отношение на предстоящата предизборна кампания и благодари за активността им.

В рамките на срещата бяха отчетени и инициативността и  ангажираността, които проявяват Жени ГЕРБ, Младежи ГЕРБ, Предприемачи ГЕРБ и Старейшини ГЕРБ.

"Рутинни срещи като днешната във Варна са поредното доказателство за пълноценен партиен живот", допълни Цветанов и анонсира, че в края на август градът традиционно ще бъде домакин и на Летния университет на МГЕРБ.

"Силата на ГЕРБ е, че работим в интерес на хората и в непрекъснат диалог с тях на всички нива. Това прави кметовете на ГЕРБ успешни, а резултатите – видими и в най-малките населени места", подчерта Цветан Цветанов.

Той отбеляза, че Варна има добър стопанин в лицето на кмета Иван Портних. "Варна става все по-хубава и се утвърждава като морска столица. Обликът й се променя в положителна посока с всеки изминал ден.

Това се дължи на активната работа на кметския екип, подпомаган категорично от централната власт", изтъкна Цветанов и благодари на варненските народни представители и на министрите, които са ангажирани с важните за региона проекти.

Цветан Цветанов обяви кмета на морската столица Иван Портних за "добър стопанин" на Варна. Пропусна да припомни за "собственика и стопанина" на Т.Ж., за да не провокира вероятно "неправилни асоциации".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО