Румен Радев атакува във Варна и областта в петък и събота. Корнелия Нинова иска максимален резултат в региона


Кандидатът за президент Румен Радев, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП заедно с председателят на НС на БСП ще бъдат във Варна в петък. (21 октомври, 2016 г.) Двамата ще говорят пред варненци, жители от областта и региона в зала "Конгресна" на  Двореца на културата и спорта.
    
Да подкрепят кандидат-президентската двойка Румен Радев – Илияна Йотова на сцената в ДКС ще излязат Богдан Томов, Дани Милев бенд, Марияна Попова и танцьорите от ансамбъла на Нешка Робева. Входът е свободен, началото е в 19,00 ч.
    
По-рано - в 16,30 ч. във Варна ген. Радев ще се срещне със запасни офицери и сержанти от запаса, съобщиха от пресцентъра на БСП-Варна.
    
В събота Румен Радев ще има срещи с жителите на пет от общините в областта. В 9,00 ч. той ще бъде в Суворово, като мястото на срещата му с хората е в Спортната зала. В 10,30 ч. ще е в читалището в град Аксаково, а в 14,00 ч. в Долни Чифлик.

Срещата там ще е в общината. В 15,30 ч. ще бъде в Дългопол и в 16,30 ч. ще разговоря с жителите на Провадия в залата на общината.

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО