"Воля" дърпа вот от ГЕРБ, хората на Б.Б. се цакат с преференции. Красен Кралев и Павел Христов блъфират, че са застрашени?!

Партия "Воля" на Веселин Марешки яко дърпа вот от ГЕРБ-Варна. Реална е опасността да срине гербаджиите до 3-4 мандати. Планът на Бойко Борисов предвижда поне 5.

Как ще стане това, след като хората му в морската столица се цакат с преференции, правят си паралелни щабове, което застрашава структурирането и ефикасността на кампанията?

Печени изборджии от щабовете на няколко партии твърдят, че дори Красен Кралев, който е четвърти в листата и се смята за "твърдо избираем", и Павел Христов, трети, са застрашени от пренареждане и изпадане на "куци позиции".

Това ни се вижда прекалено, дори блъф на щабистите им, но е факт, че техните активисти са се разтичали за събиране на подкрепа за преференции - дори в чужди щабове...

Красен Кралев натиска във "Владиславово" и "Аспарухово", а Павел Христов е най-силен в "Приморски". Лидия Маринова мобилизира своите кадри в "Младост", за да ги прескочи. Трудно, много трудно...

На практика опасността не е Красен Кралев и Павел Христов да останат "под чертата", а да се разбие целостта на предизборната кампания на ГЕРБ-Варна.

Отговорност и задача на Иван Портних, лидер на Борисовата партия за Варна и областта, заедно с Павел Христов, е това да не се случи.

Иначе Веселин Марешки ще ги отнесе на рождения си ден - 26 март, денят на вота. Той доказа на изборите за президент, че може да мобилизира електорална вълна в последните дни на кампанията.

Нещо повече. В деня на изборите за президент дори развихри истерия сред младите избиратели за негативен и протестен вот.

Никак не е за подценяване, че привлече фигури като Янчо Несторов и Боян Бохоров, които са знакови играчи, свързани от години с фактор като икономическата група ТИМ.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО