Изборджии на Веселин Марешки засечени на "таен обяд", обработват гербаджии да играят за "Воля" на бизнесмена-политик

Иван Луков, който изгради структурите и върти кампанията на Веселин Марешки във Варна, и неговата "дясна ръка" Ивайло Комитов бяха засечени от наши хора на "таен обяд" в култов ресторант в центъра на Варна.

Луков и Комитов заформили "тайна среща" с изборджии, работили резултатно в предишни кампании за ГЕРБ-Варна. Двамата ги обработвали сега да бачкат за "Воля" на бизнесмена-политик.

Иван Луков отдавна го осветихме като "оператор" на Терена, играещ за Веселин Марешки. Но включването на Ивайло Комитов, бивш независим кандидат-кмет за "Аспарухово" изненада дори някои от групата на "Тъстовете".

"Комплексният играч" Комитов многократно беше засичан във "Водолей" заедно с Кеби и хората на Ицо Ламята, които твърдо играят за ГЕРБ на Иван Портних.

Той е смятан за "човек на Павел Димитров", въпреки сочните слухове, че напоследък си бил "развалил отношенията" с бившия бигбос на ГЕРБ.

Марешки е обещал на Комитов и Луков реализация след изборите, ако му помогнат да вкара петима депутати от Трети МИР-Варна.

Бизнесменът-политик се надява неговата "Воля" да има 25-30 депутати в парламента, с които да влезе в ролята на балансьор между конфигурациите на ГЕРБ и БСП.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО