Бойко Борисов пласира Иван Портних в Европарламента! КОЙ превзема Варна, Павел Димитров се връща в играта?!

Бойко Борисов ще докара във Варна каймака на Европарламента - бонус за бъдещата кариера на кмета на града Иван Портних. След внедряването на Емил Радев като евродепутат, който е повече човек на ТИМ, отколкото на Б.Б., босът на ГЕРБ е решил да вкара свой човек сред евроелита.

Стоян Пасев ще го замести като кмет на морската столица и ще бъде избран с "табелата ГЕРБ", коментират ентусиазирано гербаджийски активисти. Красимир Маринов, тъст на кмета и Христо Христов-Ицо Ламята, пак ще дърпат конците зад кулисите - с лека рокада в движение. Пасев е близък до Христов.

Междувременно КОЙ превзема Варна. Данаил Папазов купи ли ТЕЦ-Девня, за да се радва Делян Пеевски на пристанището?! КОЙ вече контролира критична маса избиратели чрез "билетите", които все още не е вкарал в изборджийски схеми на макс.

Играчите от Вълчи дол - фигури като Пламен Стилиянов, Ангел Дерменджиев и Велико Желев, ще са на линия, разбира се. Само че Б.Б. ще ги престрои в движение за друга Игра - държи ги с едни сто милиона за "усвояване". Иначе кадрите на Дончо Атанасов от АПИ може да получат "презент".

Междувременно надигнаха глава кадрите на Павел Димитров, биг бос на ГЕРБ Варна, когато Бойко Борисов пробиваше в "града на ТИМ". Жоро Михайлов държи "силоваците на силните на деня в ГЕРБ" - П.Д. ли не получава "отчети" за схемите?! Павел Димитров не може да се върне "на бял кон", но напира да е в Играта.

Бойко Борисов очевидно няма нищо против да използва кадри на Павел Димитров, които развива за фазата в играта, когато Красимир Маринов (работят и с него) и Христов Христов-Ицо Ламята вече ще са "изхабени. "Младите лъвчета" играят лоялно - работят в екипа на Иван Портних, но когато той отиде в Европарламента, ще минат на друго ниво.

Бойко Борисов ги наблюдава. Нещо повече - дори им намеква чрез Цветан Паунов, че ще ги еманципира от Контрольора, Цветан Цветанов, ако не правят грешки в изборите и "отчитането". Обаче. Основният тест ще бъде - дали могат да играят на нивото на Акулите - ТИМ, КОЙ и "Групата на Вичо".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО