Дидо Дънката - Царят на строителството, цигарите са аут. "Добре дошли в града на Дидо" и "на прасе" в къщата в Кабакум

Даниел Славов-Дидо Дънката незаслужено попада в сянката на ТИМ и "Хидрострой". След "Добре дошли в града на ТИМ" от 2001 г. и "Добре дошли в града на "Хидрострой" сега, дойде ред и на другия фактор в Голямата Тройка - "Добре дошли в града на Дидо".

Това е Варна - ТИМ, Цар Вичо и Цар Дидо. Делян Пеевски е Дидо №2 - поне за Варна. Дори Бойко Борисов не може да промени нещата. Варна е друга бира - не е СИКаджийска столица, въпреки фактор като Ицо Ламята и неговото влияние чрез Красимир Маринов.

Паричните потоци минават през "Хидрострой", ТИМ и Дидо Дънката. Разликата е, че той е международен играч - не само в Швейцария, територията на Станко Суботич-Цане, "Царят на цигарите" в Европа.

Играта се промени - папиросите са аут. Сега Дидо Дънката е Царят на строителството във Варна. И никой от основните фигури в града не може да си позволи да пропусне поканата му "на прасе" (не Онова) и маркови питиета - като на 22 декември м.г. в къщата му в Кабакум.

Тогава на това култово парти се изредиха намазани бизнесмени, известни партийци и важни клечки от общината. Не отказаха поканата бивши и сегашни шефове в службите, които са се отчели, научаваме, където трябва кои "елитни" варненци топят пръсти в Софрата на Дидо.

Който и да е кмет на Варна - дори в БСП вече залагат за Иван Портних, ТИМ, "Хидрострой" и Даниел Славов-Дидо Дънката ще "карат" града.

Не че няма други играчи - от Ицо Ламята до Красимир Маринов, но това е Голямата тройка. Дидо Дънката е основна фигура в нея и не му се налага да парадира с охрани и кортежи.

Даниел Славов-Дидо Дънката е недопустимо незабелязан от "широката публика", която брои офисите на ТИМ и "Хидрострой", но променя в движение центъра на Варна и никой не може да си позволи да не отиде "на прасе" (не Онова) като на 22 декември м.г. в къщата му в Кабакум.

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО