Пеевски и Борисов пренареждат едрия бизнес във Варна?! "Братя Бобокови" излизат от пристанище "ПЧМВ", "СИК-ББ" влиза

След поемането на контрола върху пристанище Варна от Сарая и изграждането на терминали на порта "Д-р Доган" край ТЕЦ-Варна Пеевски и Борисов продължават ПРЕНАРЕЖДАНЕТО И ДЕЛБАТА.

"Братя Бобокови", близки до Сарая, излизат от пристанище "ПЧМВ", "СИК-ББ" влиза. Това е поредната голяма варненска хапка, която "СИК-Банкя" прилапва, нищо че Маджо е далеч.

Хапката наистина е блажна. "ПЧМВ" АД разполага с терминал за базови масла, това беше интересът и на "Братя Бобокови". Терминалът е сред най-модерните специализирани съоръжения в Черно море и отговаря на всички екологични и бизнес изисквания.

"ПЧМВ" АД е перспективен пристанищен оператор. Изграждането на силози на територията на Пристанище "ПЧМВ", складовете и обновяването на претоварната техника, увеличава капацитета на приемането и обработването на товари.

Как да изпуснат "Пеевски&Борисов" такава хапка - Маджо може и да не е "контрольор-оператор", Маргините може и да не са в играта, но "СИК-ББ" е "партия" с "Пеевски&Доган" в Темата, както казват рашките.

Пеевско-Борисовското "ресто" ще се разгърне след изборите с делба на бившите владения на знакова фигура като Георги Гергов и ще продължи към Балчик, подминавайки курорта на "момчетата" и хотелите им на Златните.

"Добро дошли в страната на Пеевски&Борисов".

bgsniper.com

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО