Сарая превзема Варна на караминьол, Маджо е аут. Босове срещу "Мулти-2", Марешки играе "двойно" с "Тъстовете"

Иван Портних ще е кмет трети мандат, написахме го още през март. Портних балансира на везната - Сарая, Банкя и приятели го подкрепят.

"Мултигруп-2" заема ключови корпоративно-политически позиции. Сарая превзема Варна на караминьол, Маджо е аут от играта за изборите и раздавачката за следващия мандат.

Двама от босовете на Варна застават мощно срещу "Мултигруп-2", но и те са ЗАД ПОРТНИХ. Босовете- "строители" имаха среща в Лихтенщайн.

И двамата ще подкрепят "опозицията" скофтия срещу сарайните играчи и гербаджийско-тъстовата клиентела, ЗА ДА НЕ МОЖЕ ПОРТНИХ ДА СИ НАПРАВИ МНОЗИНСТВО БЕЗ ТЯХ!

Корпоративната разборка е дублирана от мръсни номера между някои от старите играчи. Веселин Марешки, който щял да води листата на "Воля", играе "двойно" с "Тъстовете".

Марешки има една игра в район "Аспарухово", друга в "Одесос" - приятелитe ще го "схрускат", ако поиска повече от договореното.

"Тъстовете" се опитват да елиминират босовете срещу "Мулти" от играта. Обаче им готвят компромат за 50 хиляди на месец...

Листата на "Тъстовете" трябва да вкара четирима съветници, за да направи ГЕРБ мнозинство без босовете и без "старите играчи".

Играта е - ГЕРБ, ДПС и "Тъстовете" да направят мнозинство. Обаче. Босовете имат друг сценарий - Иван знае, че два милиона са два милиона. ЕВРО.

И босовете го знаят - разтоварили са се. Затова сарайният караминьол е само част от играта - другата е как босовете ще отиграят топката с компромата за два милиона.

"Тайна среща" БЕЗ ТЕЛЕФОНИ на босовете в петък вечерта във Варна може да взриви кампанията. В една от групите нещата са на ръба. Време за "ресто ЛИХТЕНЩАЙН".

 

 

 

 

 

ВИДЕО

 

 

ФОТО